Írd be, mit keresel:

Ismerkedjünk meg az útnyilvántartó programokban rejlő lehetőségekkel!

Az útnyilvántartás vezetésével egy komoly lépéssel közelebb kerülhetnek az adóoptimalizáláshoz azon kis- és középvállalkozások, akik saját autójukat vagy lízingelt céges autót használnak üzleti utakra.
Cookta - 2022.11.17.
Ismerkedjünk meg az útnyilvántartó programokban rejlő lehetőségekkel!

Az útnyilvántartás vezetése egyszerűen, megbízhatóan is megvalósulhat

A RoadRecord fejlesztésében megvalósult útnyilvántartó program alkalmazásával az útnyilvántartást igazán könnyedén tudjuk vezetni. A mobiltelefonos applikáció gyakorlatilag automatikusan, a háttérből dolgozva is el tudja végezni az adatok rögzítését. 

A hónap végén szükséges szerkesztéshez és véglegesítéshez pedig számítógépen keresztül elérhető webes felület áll rendelkezésre, ahol mindössze körülbelül 7 percnyi munkával megszülethet ez a fontos dokumentum, amely révén az akár 90-100%-os lízing ÁFA visszaigénylés is megvalósulhat. 

Ismerjük meg az útnyilvántartó program legfontosabb funkcióit!

  • NAV-ellenőrzésnek is megfelelő útajánlás, amely részletesen paraméterezhető intelligens funkció, és a visszamenőleges adatpótlás esetén kiemelt szerepet kap.
  • A mobiltelefonos applikációnak köszönhetően (akár Android, akár iOS alkalmazás is választható) rögzíthetővé válnak az utak, miközben az adatok szerkesztése a számítógépen keresztül, kényelmesen és felhasználóbarát felületen keresztül történhet.
  • Akár a Google helyelőzmények felhasználásával is elkészülhet a NAV-álló útnyilvántartás.
  • A beépített térkép segítségével a program akár tömegesen is kiszámolja a címtől címig terjedő távolságokat, Európán belül.
  • A partnerek adatai pillanatok alatt importálhatóak a térképre egy meglévő címlistából, így a térkép segítségével, csupán ezekkel az adatokkal be is kerültek a rendszerbe a távolságok.
  • A beépített súgóval akár 10 perc is elég, hogy megismerjük és megtanuljuk a szoftver használatát. 
  • A rendszeren keresztül a hiányzó bizonylatok, adatok később is pótolhatók maradnak.
  • Nyílt lízinghez is optimális választás.
  • A szakértő támogatás nem merül ki a súgóban és az interaktív varázslóban. Ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll, még hétvégén is.
  • A szoftver a benzinárakat és a jogszabályokat automatikus frissíti a legújabb változásokat követve, így az útnyilvántartás mindig megfelel az adott időszaknak. Visszamenőlegesen is igaz mindez, egészen 2014-ig.
  • A járműveket hozzárendelhetjük a partnerekhez, a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Ingyenesen is kipróbálhatjuk!

A 14 napos ingyenes próbaidőszak opciót biztosít arra is, hogy saját tapasztalatokat szerezzünk a RoadRecord útnyilvántartó programjával kapcsolatban. Így  valóban semmi nem állhat annak az útjába, hogy megalapozott döntést hozhassunk a kérdést illetően.

A NAV-ellenőrzéseknek megfelelő útnyilvántartás révén kihasználhatjuk az ÁFA visszaigénylésében rejlő lehetőségeket, miközben nyugodtan aludhatunk afelől is, hogy biztosan megfelel-e majd a dokumentum minden hatályos előírásnak.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.