Írd be, mit keresel:

Űzd mesterfokon a könnyedén laza stílust!

A kényelmes ruházat viselése az utóbbi pár évben hihetetlen népszerűségre tett szert, és semmi jel nem utal arra, hogy ez az elkövetkezendő években változna. Sokan azonban elfelejtik azt, hogy ennél a trendnél finom a határ a „kényelmes hétköznapi” és a „most keltem ki az ágyból” megjelenés között.
Cookta - 2022.11.17.
Űzd mesterfokon a könnyedén laza stílust!

Ehhez az öltözködési stílushoz tökéletes inspirációként szolgál például a thisSIDE P&C kollekciója, amely főként klasszikus fazonú, de igazán sokoldalú, minőségi anyagokból készült oversize pólókat, hoodie-kat és melegítőnadrágokat tartalmaz. A mai cikkünkben pedig ezek közül szeretnénk megmutatni neked a kedvenceinket. 

thisSIDE dimension póló

Ennek az egyenes fazonú, a hátán egyedi felirattal ellátott oversize thisSIDE pólónak a viselése a 100% pamut anyaga és a szuper fazonja miatt egy valódi álom. Próbáld ki fekete, fehér vagy indigó színű farmerrel viselve! A nyári hangulathoz pedig válassz hozzá egy laza vászonnadrágot, vagy ha egy kicsivel kényelmesebbre vennéd a figurát, akkor javasoljuk hozzá a thisSIDE behúzható derék résszel és gumirozással ellátott Black twill vagy az oversize fazonú, kényelmes, behúzható derékrésszel és gumírozással ellátott Black nadrágját. 

Oversize dark green kapucnis pulóver

Ez talán az egyik legjobb kapucnis pulcsi, amivel eddig találkoztunk, amelynek a 100% pamutból készült anyagának finomsága szabályosan simogatja a bőrödet. De emellett még szolid vonalvezetéssel és igazán stílusos megjelenéssel is rendelkezik, ezért nem hiányozhat a te gardróbodból sem. Kombináld például a thisSIDE Dark green melegítőnadrágjával, Pocket longline pólójával, egy bomberdzsekivel és egy farmernadrággal, lábbeliként pedig válassz egy fehér tornacipőt! Voilá, kész is a tökéletes outfit a hűvös őszi és téli napokra!

Dark grey twill nadrág

A thisSIDE Dark grey twill nadrágját leginkább azért szeretjük, mert elég strapabíró ahhoz, hogy kiállj benne mondjuk egy építkezésre, de elég sokoldalú ahhoz, hogy az irodában vagy akár este egy bárban viseld. Kombináld például a Welcome at thisSIDE fekete pólóval, egy bomber dzsekivel, a kedvenc sneakereddel, és máris készen állsz arra, hogy a haverjaiddal találkozz egy kis esti iszogatásra!

Possibilities and choices crew neck pulóver

Csakúgy, mint a stílusos kapucnis hoodie-knak, a márka Possibilities and choices raglán ujjakkal ellátott crew neck pulóverének a viselése is ugyanolyan kellemes, köszönhetően a sima tapintású, 100% pamut anyagnak. De ez a ruhadarab emellett még rendkívül tartós és komfortos is. A szuper kialakításának köszönhetően minden mozdulatodhoz tökéletesen igazodik. Ezért ideális viselet lehet akár kirándulások alkalmával vagy egyéb sporttevékenység űzése során is.

A fent említett thisSIDE ruhadaraboknak a megfelelő kombinálásával gyerekjáték lesz elérni a könnyedén laza megjelenést. De amennyiben szeretnéd ezt a fajta megjelenést még tovább fokozni, akkor javasoljuk, hogy nézz körül a márka Dive Into Your Mind és az Innocent kollekciójában is.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.