Írd be, mit keresel:

Dekorációk, melyek még szebbé teszik otthonát

Az otthona többet árul el Önről, mint gondolná, de az ördög a részletekben rejlik, azaz a dekorációban. Alakítsa otthonát kedve szerint és fejezze ki egyéniségét dekorációk segítségével. A falon lévő képek, a vázák, virágok, gyertyák, lámpások és különböző dekortárgyak a lakás minden pontján hűen tükrözik az Ön személyes stílusát.
Cookta - 2022.12.01.
Dekorációk, melyek még szebbé teszik otthonát

A nappali üres és befejezetlen hatást kelt, ha hiányoznak a dekorációs kiegészítők.

Egyedi képek a falon

A kedvenc képeiből, fotóiból készíthet művészi kiállítást a nappali vagy hálószoba falára. Nézzen szét a MÖBELIX dekorációi között és válogasson kedvére. Ha megtalálta a falra szánt fotókat, válasszon hozzájuk megfelelő kereteket, és máris kész az egyedi fali dekoráció, mely tükrözi a személyiségét.

Ne sajnálja az időt a képek megfelelő és harmonikus elhelyezésére. Igazán izgalmas látványt kelt egy jól megkomponált galériafal. Az üres falat csodásan megtölti élettel. Mielőtt azonban nekiáll falat fúrni, tervezze meg a pontos elrendezést. Legegyszerűbb módja, ha csomagolópapírból kivágja a képek méretét és ragasztószalaggal rögzíti a falra.

Ünnepi hangulat a hétköznapokon is

Miért kellene ahhoz különleges alkalom, hogy gyertyát gyújtson? A skandináv országokban mindennapos a kellemes hangulatot és melegséget árasztó gyertyafény. Főleg a szürke, borús napokon derít jobb kedvre egy-egy tömbgyertya vagy mécses lángja. A hét bármelyik napján meggyújthat egy finom illatú vagy illatmentes gyertyát. 

Egy ízléses gyertyatartóban, lámpásban vagy akár egy tálcán csoportban elhelyezve hozzájárul a hygge hangulat kialakításához. Legyen szó esti társalgásról barátokkal, vagy egy puha takaróba burkolózva elmélyedni egy jó könyvben, egy aromás teával, a gyertyafény barátságos légkör, megfűszerezve egy finom illattal, csodás hangulatot teremt. Bárki képes hygge hangulatot kialakítani, kezdje a gyertyákkal. Meglátja, Ön is beleszeret a dán életérzésbe!

Tegye boldogabbá a mindennapjait

A növények, virágok nemcsak az otthona hangulatát dobják fel, hanem a látványuk boldogabbá és kreatívabbá is teszi Önt. Évszaktól függetlenül díszítheti a lakását virágokkal, akár egy szállal vagy egy kompozícióval, megfelelő vázával fokozhatja a látványt. Az élethű művirágok ráadásul még locsolást sem igényelnek, és soha nem hervadnak el.

Kreatív és ötletes dísztárgyakkal stílusosan alakíthatja az otthona hangulatát. Egyes darabok csupán dekorációs jelleggel bírnak, míg mások praktikus funkcióval is rendelkeznek. A dekorációs tárgyakat az otthona minden helyiségébe talál. Egy csodásan berendezett lakás vagy ház akkor válik igazán meghitt otthonná, ha megtölti a személyiségéhez leginkább illő dekorációs tárgyakkal. 

Válassza ki gondosan a megfelelő darabokat, de ne feledje: a kevesebb néha több, nem szükséges telezsúfolni az összes helyiséget, sokszor elegendő egy-egy figyelemfelkeltő tárgy vagy kiegészítő a megfelelő összhang elérése érdekében.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.