Írd be, mit keresel:

Ez a szolgáltatás jól jöhet a szerverbérléshez

Szervert bérelni egyáltalán nem ciki manapság, sőt: haladó gondolkodást feltételez. Azok, akik úgy döntenek, hogy vásárolnak egy szervert és maguk akarják azt fenntartani, működtetni, számos kihívással kell, hogy szembenézzenek.
Cookta - 2022.12.01.
Ez a szolgáltatás jól jöhet a szerverbérléshez

Maga a beruházás sem olcsó, nem beszélve arról, hogy el is kell helyezni valahol a vasat. Ezt követően gondoskodni kell arról, hogy legyen egy megfelelő személyzet, aki üzemeltetni tudja, és szükség esetén lépni tud. A szerverek nincsenek tekintettel a hétvégékre és az ünnepnapokra sem, így szinte biztosan nem lesz elég egy rendszergazdát alkalmazni.

Ellenben ha szervert bérelsz a RackForesttől, akkor egy sor aggodalomtól megszabadulhatsz. Ha fizeted a szerverbérlet díját, akkor a gépterembérletről, a hűtésről, az energiaellátásról, a folyamatos felügyeletről és a hibaelhárításról sem kell gondoskodnod. Mindezen szolgáltatásokat ugyanis tartalmazza az előfizetés díja.

Érdemes megfontolni az olyan kiegészítő szolgáltatásra való előfizetést, mint a Dell Storage. Lássuk, hogy  mi ez pontosan, kinek jó és mik az előnyei!

Kiknek jöhet jól a Dell Storage szolgáltatás?

Azok a vállalkozások, amelyek professzionális megodásban gondolkoznak és arra vágynak, hogy konszolidálják a céges alkalmazásaikat, elgondolkodhatnak az előfizetésen. A Dell Storage arra is kitűnő megoldást jelent, hogy a vállalatok kiváltsák azon adattárolásra szolgáló eszközeiket, amelyek már idejétmúltak, lassúak és nem is megfelelően biztonságosak.

A szolgáltatás előnyei

A RackForest által kínált dedikált storage megoldás optimális olyan több szerverből álló clusterek számára, ahol közös tárhelyre kell dolgozniuk a kiszolgáló szervereknek. Megeshet, hogy egyidejűleg kell biztosítaniuk minden egyes hozzáféréssel rendelkező eszköz számára a garantált sebességű írást és az olvasást is.

Egyértelműen kijelenthető, hogy ez a konstrukció anyagilag kedvező. Főleg azok számára előnyös, akik nem szeretnének nagy összegű beruházást végrehajtani, hanem jobban örülnének egy tervezhető előfizetési díjnak, amit havonta kell rendezni. Ez utóbbi ráadásul még a fenntartással és supporttal kapcsolatos költségeket is tartalmazza.

A Dell Storage szolgáltatás kapcsán pozitívum még a garantált IOPS, azaz az írási és olvasási sebesség és a magas rendelkezésre állás. Az elérési sebesség kimagaslónak nevezhető, az SSD meghajtók pedig rendkívül gyorsak. A megoldásnak köszönhetően biztonságban tudhatod az adataidat, amihez ráadásul még kimagasló sebesség is párosul!

Egyedi igényekhez egyedi megoldások

A RackForest arról ismert, hogy mindenki számára igyekszik megtalálni a legmegfelelőbb konstrukciót. Olyan üzleti vállalkozásról van szó, amelyiknek az a célja, hogy elégedett legyen az ügyfele.

Éppen ezért érdemes ajánlatod kérned tőlük, ha érdekesnek találod ezt a szolgáltatásukat. A konzultációért nem kell fizetned. Ennek során egyeztetni tudod a céggel azt, hogy mik az elvárásaid, arra milyen megoldások jöhetnek szóba, és mik ezeknek a költségei.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.