Írd be, mit keresel:

A negyven az új harminc!

Ugye te is hallottad már ezt a mondást? Szeretnénk azonban leszögezni, hogy ez nem üres frázis, hanem az új világrend kialakulásának az egyik hozadéka.
Cookta - 2022.12.17.
A negyven az új harminc!

Az egészségügy fejlődésével a várható élettartam jócskán kitolódott, és éppen ezért már jóval több fér bele az emberek életébe, mint az előző generációkban bármikor. Ezzel párhuzamosan az egyenjogúság, az információs társadalom és a nemek közti szerepek átalakulása mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy nagyanyáinktól eltérően bátran merjünk továbblépni, ha valahol nem jó nekünk. Ugye ismerős számodra is ez a generációs különbség?

Negyven felett is vár rád a szerelem!

Miután a családalapítás ideje nagyban kitolódott, ezért könnyen lehet, hogy negyven felett érzel te is késztetést arra, hogy elkezdj tenni a saját családért, ne adj Isten, épp elváltál, és újraterveznéd az életedet, a CUPYDO Társkereső online társkereső felülete biztosan tartogat számodra valakit! 

Ha tehát úgy érzed, hogy már elkéstél, vagy esetleg nem érdemelsz második esélyt, esetleg az erre-a-kis-időre-már-minek örökbecsű önsorsrontó frázissal kívánsz védekezni, akkor jelezzük, ez még nem a B-oldal, bőven lehetnek terveid, hiszen még évtizedek állnak előtted. Miért is zárnád el magad az élettől, ugye?

De hogy hol keresd?

Persze hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ugyanúgy és ugyanott ismerkednek a mai negyvenesek, mint a mai huszonévesek, hiszen azért ennek a két korosztálynak eltérő szórakozási szokásai vannak.

Van azonban egy olyan közös platform, ahol gyakorlatilag bármelyik korosztály sikerrel indulhat a társkeresés rögös útján, ez pedig nem más, mint az internet által lehetővé tett online társkereső portál, mint amilyen a CUPYDO Társkereső is.

Itt valóban minden korosztály képviselteti magát, nem vált tömegcikké, mint az okostelefonok áruházaiban kapható alkalmazások, így jó eséllyel valóban komoly érdeklődőkkel fogsz találkozni.

És bár a negyvenesek túlnyomó részt profin használják a digitális eszközöket, azért nem árt, ha nincs egy-egy oldal túlbonyolítva, hiszen a lényeg, hogy minél gyorsabban tudd felvenni új emberekkel a kapcsolatot, valamint hogy minél fürgébben tudj reagálni a megkeresésekre. Ez lesz ugyanis a sikeres társkeresésed alapja!

Mi lesz fontos még?

Az őszinteség mindenképpen. Ennek a korosztálynak a tagjai már jó eséllyel rendelkeznek a szükséges és magabiztos önismerettel, sőt arra vonatkozóan is kész terveket tudnak vázolni, hogy mik a jövőbeni terveik.

Éppen ezért kiemelten fontos, hogy mindezt őszintén meg is osszák a komolynak ígérkező randipartnerrel, hiszen csak úgy tudsz egészséges és jól működő párkapcsolatot fenntartani, ha a céljaitok és igényeitek megegyeznek. Nem érdemes elhallgatni azt, hogy te bizony már nem szeretnél gyereket, ahogy azt sem, hogy új szakmát szeretnél szerezni, és külföldön kívánsz majd elhelyezkedni vele.

Ha őszinte és nyitott vagy, ha megadod a kellő tiszteletet és meghúzod a saját határaidat, akkor bizony nem számít, hogy 30, 40 vagy akár 50, esetleg 60+-os vagy!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.