Írd be, mit keresel:

A selymesen lágy shaggy szőnyeg, amiről nem akarunk lelépni

Otthonunk kényelmének egyik kulcsfontosságú szereplője a jó minőségű és egyben mutatós, esztétikus szőnyeg. A shaggy szőnyeg 2-7 cm-es vastagságával, mennyei puhaságával a legnagyobb komfortérzetet biztosítja a lakás bármely pontján.
Cookta - 2022.12.25.
A selymesen lágy shaggy szőnyeg, amiről nem akarunk lelépni

Tökéletes választás a nappaliba, a hálószobába, a gardróbba vagy akár a dolgozószobába is. A hosszú szálú, bolyhos shaggy szőnyeg lenyűgöző színekben, változatos mintákkal és különböző méretekben kapható a Szőnyeg textil webáruház széles választékában.

Nagy népszerűségét a bársonyos puhaság csábító vonzerején felül modern megjelenésének is köszönheti. A kiváló minőségű shaggy szőnyeg mindegyik darabja feldobja szobád padlózatát.

A shaggy szőnyegek anyaga és tisztítása

Elsőre úgy tűnhet, hogy a shaggy szőnyegek tisztítása és karbantartása nehéz és időigényes feladat, sok ráfordítást igényel. Azonban ez egyáltalán nem így van, mivel könnyen porszívózható, portaszító és strapabíró anyagból készülnek.

Csak egy kicsit igényelnek több ápolást, mint a rövid szőrű típusok, mivel a hosszú szálak közt könnyebben megtapad a szennyeződés. Kis odafigyeléssel azonban sokáig élvezhetjük kellemesen lágy anyagukat a talpunk alatt.

Nem tanácsos nagyobb szennyeződéseknek kitenni őket, így például az előszobai alkalmazásuk nem javallott. Célszerű hetente többször kiporszívózni, illetve időnként szőnyegtisztító gépet igénybe venni tisztításukkor.

A mai felgyorsult világban polipropilénből készül ez a fajta szőnyeg, bár kezdetben szinte kivétel nélkül flokati gyapjú volt az alapanyaga.

A shaggy szőnyeg tulajdonságai és előnyei

A készítése során alkalmazott technika garantálja komfortos puhaságát, ami miatt legszívesebben mindig csak mezítláb járnánk rajta. Vastagsága következtében jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Rendkívül esztétikus megjelenésének köszönhetően különlegessé, meghitté varázsolja a helyiséget, melegséggel töltik fel az oda belépőket. A shaggy szőnyeg leginkább a hálószoba bensőséges hangulatához passzol.

Fontos, hogy színben és méretben is alkalmazkodjon a szoba stílusához és arányaihoz a kiválasztott szőnyeg. Alapos átgondolást igényel a megfelelő darab beszerzése, hogy minden tekintetben illeszkedjen lakásunk közegébe.

Ha megvettünk egy shaggy szőnyeget

Amennyiben választottunk magunknak a shaggy szőnyegek közül, otthon az legyen az első dolgunk, hogy alaposan kiporszívózzuk. A gyártás során keletkezett szöszök eltüntetése után használatba is vehetjük csodaszép új szőnyegünket.

Ez a finom, puha, süppedős anyag luxusérzetet fog garantálni a lakásban való közlekedésünk során. Azt fogjuk tapasztalni, hogy nem bírunk egyhelyben maradni, folyton a szőnyegen keresztül vezető célpontokat keressük a lakásban.

A legtökéletesebb hatás érdekében válasszuk ki ízléses, harmonikus színvilágát, legyen akár egyszínű, színátmenetes vagy mintás. Berendezhetjük helyiségünket egyetlen nagyobb darab szőnyeggel vagy több kicsivel is egyaránt. Segítségével szabjuk egyedire a szobát!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.