Írd be, mit keresel:

Tényleg több, mint egy szaloncukor! – közel 4 millió forint gyűlt össze a Nem Adom Fel Alapítvány részére

Nagy sikerrel zárult a Nem Adom Fel Alapítvány és az Allee Bevásárlóközpont karácsonyi jótékonysági kezdeményezése, melynek során a bevásárlóközpont a vásárlók segítségével közel 4 millió forint támogatást gyűjtött össze. A szervezők a teljes befolyt összeget az alapítvány részére ajánlották fel, támogatva az autizmussal élő gyermekeket és családjaikat, valamint a fogyatékkal élő fiatalokat.
Cookta - 2023.01.11.
Tényleg több, mint egy szaloncukor! – közel 4 millió forint gyűlt össze a Nem Adom Fel Alapítvány részére

A jótékony segítségnyújtást szem előtt tartva valósult meg a Nem Adom Fel Alapítvány és az Allee Bevásárlóközpont közös kezdeményezése a 2022-es év adventi időszakában. A „Több mint egy szaloncukor!” elnevezésű karácsonyi akcióban 1 800 darab, Szamos szaloncukrot tartalmazó karácsonyi díszdoboz került értékesítésre, mely során összesen 3 millió 582 ezer forint adomány gyűlt össze.

A díszdobozt Sőrés Lia, Down-szindrómával élő alkotó ‘Álomkastély a város felett’ című festménye díszítette.

A szaloncukor árusítással egyidőben a szervezők az eredeti festményt is aukcióra is bocsátották, melynek végső licit összege 280 ezer forint volt.

A szaloncukrok értékesítéséből és a festmény aukciójából befolyt teljes összeg a Nem Adom Fel Alapítvány munkáját segíti.

A támogatást az alapítvány a XI. kerületben épülő Mikes Lélekközpont projektjének megvalósítására, illetve autista gyermekeket fejlesztő Léleköntő programjának fenntartására használja fel.

„Igazán inspiráló volt a közös együttműködés. Együtt hittünk abban, hogy mindannyian a magunk lehetősége és tehetsége szerint szebbé tehetjük az ünnepet, segítve azokon, akik a maguk erejéből nehezebben boldogulnak az életben. Igazi ajándék volt a közös munka” – mondta el Adler Zsóka, a Nem Adom Fel Alapítvány kommunikációs vezetője.

Az Allee Bevásárlóközpont folyamatosan igyekszik felhívni a segítségnyújtás fontosságára a figyelmet.

„Örülünk, hogy az adventi időszakban a Nem Adom Fel Alapítvánnyal együttműködve megvalósíthattuk „Több mint egy szaloncukor!” elnevezésű jótékonysági kampányunkat. Külön köszönetet szeretnék mondani a látogatóinknak, akik a szaloncukor megvásárlásával hozzájárultak ahhoz, hogy a tehetséges fiatalok megvalósíthassák álmaikat” – mondta el Bernád Judit, az Allee center managere.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.