Írd be, mit keresel:

Az esküvő legfontosabb kelléke a karikagyűrű

A párok részére komoly dilemmát okoz a karikagyűrű kiválasztása, pedig cseppet sem bonyolult dolog. Csupán időt kell rá szánni és sok gyűrűt felpróbálni ahhoz, hogy megtaláljátok az igazit. Bizony a férfiak türelmét próbára teszi a próbálgatás, de romantikus program is lehet belőle. Mielőtt betértek az ékszerüzletbe, üljetek be egy hangulatos kávézóba és beszéljétek át, hogy ki milyen gyűrűre gondolt. Így már határozott elképzeléssel tudok belépni az üzletbe és célirányosan kezdhetitek válogatni és próbálni a gyűrűket.
Cookta - 2023.01.27.
Az esküvő legfontosabb kelléke a karikagyűrű

Életre szóló ékszer

A karikagyuru.hu több száz karikagyűrűt kínál, így a bőséges választékból mindenki kiválaszthatja a számára leginkább tetsző gyűrűt. Aki klasszikus vagy extrán díszített fazont keres, az is megtalálja álmai ékszerét.

A hagyományos típusú gyűrűk egyszerű és letisztult vonalakkal rendelkeznek, és nem jellemző rájuk semmiféle feltűnő extra díszítés. Az elegáns és szép gyűrűk soha nem mennek ki a divatból.

A design ékszerek felülete rendkívül változatos lehet a polírozásnak, mattírozásnak és vésésnek köszönhetően.

Bármilyen stílusú és fazonú gyűrűre esik a választás, ne feledjétek, egy életen át fogjátok az ujjatokon hordani és a legfontosabb, hogy boldogan viseljétek.

Forrás: Canva

Klasszikus karikagyűrűk

Készülhet fehér-, sárga- vagy rozéaranyból is. Bármelyik szín is tetszik leginkább, számtalan variációban megtalálod. Egyszerű sima karikára vagy kövekkel díszített, mutatós fazonra gondoltál?

A klasszikus domború karikagyűrűk mindig népszerűek voltak, és soha nem mennek ki a divatból. Minek köszönheti a töretlen népszerűségét ez a fazon? Többek között annak, hogy nemcsak mutatós, időtlen, elegáns, hanem kényelmes is. Ami lássuk be, egy gyűrű esetében nem elhanyagolandó szempont. A domború kialakításnak köszönhetően elkerülhető, hogy bármibe is beleakadjon.

A klasszikus karikagyűrű sallangmentes, és stabil szerelmet jelképez.

Design karikagyűrűk

Különböző drágakövekkel, polírozással, gravírozással egészen különleges megjelenés adható az ékszereknek.

Ha nem szeretnél egyszerűbb fazont, hanem feltűnőbb és díszes ékszerre vágysz, akkor érdemes ebben a kategóriában nézelődni.

Gravírozással teljes mértékben személyessé teheted a karikagyűrűket.

Ha kiválasztottátok a gyűrűket

Ha kiválasztottad a fazont és elkészült a méretetekre, csak akkor kell kifizetned, ha maximálisan elégedettek vagytok vele. Ha valóban olyan, amilyet szerettetek volna.

A gyűrűpárral együtt kaptok egy minőségi tanúsítványt is, mely a garanciajegy is egyben. Tisztításra és polírozásra bármikor bevihetitek az üzletbe, ingyen elkészítik számotokra.

Divatos és esztétikus dobozba csomagolva kapjátok kézhez a szerelmeteket jelképező ékszereket. Mindez kellemes légkörben, szakszerű kiszolgálás kíséretében valósul meg. Lehetőség van arra is, ha félkészen szeretnétek próbálni vagy az ötvössel konzultálni, így ha esetleg valami probléma adódna, akkor nem a kész gyűrűket kell átalakítani.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.