Írd be, mit keresel:

Mi illik egy ezüst kézitáskához? Nézd meg a divattippeket!

Szilveszter, farsang, esküvő vagy éppen egy elképesztő buli – készen van a megfelelő szett? Még nincs? Akkor itt az ideje, hogy végre utolérd magad! Ha különleges alkalomra keresgélsz, akkor vesd be az ezüst táskát! Fedezd fel, hogyan kreálhatsz szenzációs outfitet egy ezüst táskával a főszerepben, és nézz ki lenyűgözően.
Cookta - 2023.03.01.
Mi illik egy ezüst kézitáskához? Nézd meg a divattippeket!

Mi illik egy ezüst kézitáskához?

Egy fekete ruhával hordott ezüst táska tökéletes kombináció farsangi bálra vagy egy buliba. Ha nincs ötleted a stílusra, és szeretnéd feldobni kis fekete koktélruha megjelenését, egy ezüst kézitáska telitalálatnak bizonyulhat számodra. De ez még közel sem minden. Mi illik még egy ezüst táskához? Nos, nyugodtan viselheted piros, bordó, sötétkék vagy sötétzöld ruhával is. Ezek a színek tökéletesen kiegészítik az ezüst fémes csillogását. És ha már az ezüstről beszélünk, és éppen azon tűnődsz, hogy mit vegyél fel egy aranyszínű táskához, kövesd nyugodtan ugyanezeket a színválasztási szabályokat. Az ezüst táska esküvőre is megfelelő, főleg, ha galambszürke ruhát választasz. Az ezüst gyönyörűen kiemeli ennek az árnyalatnak a mélységét. Azt már tudod, hogy egy ezüst táska remek választás lehet egy alkalomra, de ne félj akár mindennap is viselni. Ezüst munkatáska? Igen! Ha fontos az elegáns megjelenés, válassz egy fekete vagy sötétkék szivarkát és magassarkút, valamint egy sima blúzt a nadrág tónusában. Ennek köszönhetően a kézitáskád színe előtérbe kerül. Ne felejtsük el azonban, hogy ebben az esetben nem is igazán a szín a lényeges, hanem a szabás és az anyag, amiből a táska készült. Munkához próbálj visszafogottabb, matt felületű táskákat választani, hagyd a csillogást és a flittereket a partira.

Milyen cipőt kombináljunk egy ezüst táskához?

Ha ezüst táskával kapcsolt outfitet tervezel, gondold át azt is, hogy milyen cipő illik majd hozzá. Nincs ötleted, hogy milyen cipellőt húzz egy ezüst táskás megjelenéshez? A legegyszerűbb, ha azonos színű cipőt választunk – ez egy nagyon jó megoldás, ha esküvőre vagy egy estélyre készülsz. Azt szeretnéd tudni, hogy van-e esélyed megvédeni egy arany cipő és ezüst táska kombinációját? Elméletileg igen, de a gyakorlatban nagyon sok múlik a stílus többi elemének színén. Ügyelj arra, hogy véletlenül se adj hozzá újabb fémes színt! A legjobb, ha a cipőd vagy a táskád színében választasz ruhát. Könnyedén illeszthetsz egy ezüst táskát és arany cipőt az arany ceruzaszoknyából és fehér ingből álló szetthez. Egy ilyen ruha remek stílusként fog működni egy partin vagy egy karneváli kiruccanáson a kedveseddel. Ha azonban félsz a merész színkombinációktól, és inkább a biztonságos megjelenésre voksolsz, kövesd a már említett szabályt, és válassz a táskád színében pompázó lábbelit. És még mindig nincs vége! Az ezüst egy univerzális szín, amely számos ruhához jól passzol. Bálba mész, és kifejezetten nőiesen arculatot szeretnél? Vegyél fel piros vagy bordó ruhát – alakodnak megfelelő fazonnal – ezüst magassarkú cipővel és ezüst táskával. A további ezüst elemek ékszer vagy apró hajdíszek formájában is becsempészhetők a dizájnba. Opcionálisan az ezüst magassarkú helyett megemlítenénk a ruha színével megegyező cipő lehetőségét is.

Elegáns, de visszafogott megjelenésre van szükséged?

Párosíts sötétkék vagy sötétzöld szoknyát és hozzáillő cipőt egy szürke blúzhoz vagy inghez és egy ezüst táskához. A szürke és az ezüst egy álompáros, ezért a szürke ruha és az ezüst kézitáska olyan kombináció, amelyet minden nap és különleges alkalmakkor is használhatsz. A szürke tréningruha, az ezüst futártáska és az ezüst sportcipő olyan stilizáció, amely segít megfelelni a mindennapi kihívásoknak. Viszont egy szürke estélyi ruha ezüst kézitáskával és azonos színű cipővel kombinálva tökéletes ajánlat lesz esküvőre, elegáns vacsorára vagy farsangi partira. Ha megtaláltad a tökéletes ezüst táska modellt magadnak, vásárolj férfi óra modellt a párodnak, biztosan nagyon fog örülni a kedves meglepetésnek!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.