Írd be, mit keresel:

Hogyan ápold a szemed környékét, ha épített szempillasort viselsz?

A szemkörnyék megfelelő ápolása a napi rutin fontos része. Ma már ehhez rengeteg kiváló kozmetikum létezik, de ha szálas szempilla-hosszabbítást viselsz, akkor oda kell figyelned arra, hogy csak olyan készítményeket használj, amelyek kompatibilisek a pillasorral, és egészen biztosan nem tesznek kárt benne. Ehhez adunk most pár tippet!
Cookta - 2023.03.16.
Hogyan ápold a szemed környékét, ha épített szempillasort viselsz?

Ápoló és erősítő szérum

A szempillanövesztő szérum előnye, hogy megerősíti a gyenge vagy ritkás pillahagymákat. Ezáltal a természetes pilláid erősebbé válnak és gyorsabban nőnek. 

Az Xtreme Lashes AmpilfEye Advanced széruma értékes növényi peptideket és aminosavakat tartalmaz a hyaluronsav, koffein és panthenol mellett. A természetes pilláid hosszát akár 25%-kal is megnövelheti, ráadásul teljes egészében kompatibilis a hosszabbítással.

Sminklemosó

A bőr tisztítása a napi rutin elengedhetetlen része, pláne, ha sminket is viselsz napközben. Egyes sminklemosók azonban károsíthatják a pillák rögzítéséhez használt ragasztót, így egyáltalán nem mindegy, milyen terméket használsz.

A vásárláskor figyelj oda arra, hogy olyan készítményt válassz, ami olaj-, alkohol- és szappanmentes, de mégis kellően alaposan tisztít. Az Ultra Sensitive MUR sminklemosót azonban bátran alkalmazhatod, nem fogja bántani a pilláidat. Persze azért légy óvatos, ne dörzsöld erősen a szemed, csak gyengéd mozdulatokkal dolgozz.

Szemkörnyékápoló szérum

A szemkörnyék bőrének ápolására nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen általában itt jelennek meg először az öregedésről árulkodó apró szarkalábak. A normál arckrém ide nem elég, speciális ápolás kell! 

A Total Eye Repair szérum serkenti a kollagéntermelést, kisimítja a finom ráncokat, energetizálja és feszesíti a bőrt. A termék egyik fő hatóanyaga a bambuszkivonat, amely remek lifting hatással rendelkezik.

Akkor sem kell aggódnod, ha az alkalmazás során a szérum érintkezik a műszempilláiddal, a hatóanyagai ugyanis nem ártanak a ragasztónak, így biztonsággal használhatod.

Szempillaspirál – szükség van rá egyáltalán?

A hosszabbított pillákat alapvetően nem kell spirálozni, hiszen pont az a lényeg, hogy nélküle is dús és hosszú pillasorral büszkélkedhetsz. Ám ha ragaszkodsz hozzá, akkor kizárólag olyan terméket használj, mint az Xtreme Lashes spirálja, aminek az összetevői nem károsítják a ragasztót. 

Ezzel még hangsúlyosabbá teheted a tekintetedet, de a hétköznapokon többnyire nem lesz szükség rá, hiszen az épített pillák is elegendő kiemelést biztosítanak.

Ha szeretnél te is dús és igéző, tartós pillákat viselni, akkor keresd az Xtreme Lashes stylistokat! Őket Horvat Krisztina oktatta, aki a márka magyarországi képviselője, egyben a technika hazai meghonosítója. A nála tanult stylistok mind profik a szakmájukba, ezért bátran fordulhatsz hozzájuk, ha minőségi szálas szempilla-hosszabbítást szeretnél.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.