Írd be, mit keresel:

Milyen lehetőségeid vannak, ha elégedetlen vagy a szakálladdal?

Irigykedve figyeled a hírességeket vagy akár azokat az ismerőseidet, akiket szép dús szakállal áldott meg a sors, miközben elégedetlenül szemléled a tükörben a saját ritkás arcszőrzeted…ez a jelenség gyakoribb, mint hinnéd, és ne aggódj, cseppet sem vagy vele egyedül!
Cookta - 2023.04.02.
Milyen lehetőségeid vannak, ha elégedetlen vagy a szakálladdal?

Persze ez önmagában sovány vigasz, hisz attól még, mert másoknak is ritkás a szakálluk, te nem fogod jobban érezni magad. Tippjeink segítségével viszont találhatsz megoldást a problémádra!

Növessz dús arcszőrzetet szakállbeültetéssel!

A modern technológia segítségével már az sem álom többé, hogy a hozzád hasonló férfiaknak is legyen lehetőségük szakállt növeszteni. Az Art ‘N Hair szakállbeültetése egy olyan speciális kezelés, melynek során a tarkódról szednek ki graftokat (azaz hajhagymaegységeket), amiket aztán beültetnek az arcbőrödbe. 

A graftokból hamarosan új szálak nőnek ki, így pár hónap után észrevehetően sűrűbb lesz az arcszőrzeted, egy év múlva pedig már nem is látszik majd, hogy melyek voltak az eredeti és melyek a beültetett szálak.

Mivel az eljárás során a saját szőrszálaidat használják fel, a végeredmény teljesen természetes hatású lesz. Attól sem kell tartanod, hogy a donorterületen megkopaszodnál miatta, a szakemberek ugyanis nagyon ügyelnek arra, hogy olyan módon távolítsák el a graftokat, hogy ne ritkuljon meg a hajad az érintett területen.

A beültetés maga fájdalommentes, csak apró tűszúrásokat fogsz érezni, illetve az arcbőröd egy rövid ideig érzékeny lehet, de ez teljesen természetes. Az új szálak tartósak lesznek, ugyanúgy tudod majd őket borotválni és formázni, mint az eredetieket. Ezzel a megoldással örökre leszámolhatsz a ritkás arcszőrzet problémájával, és te is beléphetsz a dús szakállú, sármos férfiak táborába.

Viselj olyan fazont, ahol nem látszanak a hiányosságok!

Ha idegenkedsz a szakállbeültetéstől, vagy egyelőre még nincs lehetőséged igénybe venni, akkor légy egy kicsit kreatív és kísérletezz a különféle fazonokkal. Hacsak nem annyira ritka a szakállad, hogy tényleg csupán pár szál meredezik itt-ott az arcodon, akkor biztosan találsz olyan stílust, amivel leplezhetőek a hiányos részek.

Például viselj csak bajuszt, esetleg kecskeszakállat, vagy hordj rövidre nyírt körszakállat. Érdemes lehet ellátogatnod egy barber shopba is, ahol a férfi hajvágás mellett szakálligazítással is foglalkoznak. A szakember biztosan ki tud alakítani olyan fazont, ami jól áll neked. 

Maradj a simára borotvált arcnál!

Természetesen az a megoldás is szóba jöhet, hogy inkább elengeded ezt az egész “szakálmizériát” és a borotvált arcú férfiak táborát erősíted. Ettől még ugyanúgy lehetsz sármos, azonban figyelned kell arra, hogy a bőröd mindig sima legyen, tehát a borotválkozás napi szintű feladatod lesz. 

Elképzelhető, hogy annyira megtetszik majd ez a stílus, hogy örömmel maradsz meg “simabőrűnek”, de ha mégsem, akkor még mindig ott a lehetőség arra, hogy részt vegyél egy szakállbeültetésen.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.