Írd be, mit keresel:

Légtisztítóval a tökéletes levegőminőségért

Ma már rengeteg eszköz közül válogathatunk, ha azt szeretnénk, hogy otthonunk tökéletes állapotban legyen, a tisztaság mindig a megfelelő szinten maradjon és mindig úgy térhessünk haza, mintha éppen most vennénk át az ingatlant. Ebben a tisztításban játszanak nagy szerepet a légtisztító gépek is.
Cookta - 2023.05.15.
Légtisztítóval a tökéletes levegőminőségért

Már profi megoldások közül válogathatunk

A légtisztító gépek is hatalmas változáson mentek keresztül az elmúlt években. Ma már igazán profi megoldásokkal találkozhatunk, például a Kärcher Center Marclean légtisztítói között. Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy miért jó, ha a hagyományos módszereket lecseréljük sokkal modernebb gépekre? Egyrészt ezek a gépek sokkal hatékonyabbak, ha tisztításról van szó. Másrészt az egész folyamatot kényelmesebbé és modernebbé teszi.

Az elmúlt pár évben innovatív megoldások jelentek meg a piacon, mint amilyen az AF 20 és AF 30 Home & Garden termékcsalád. Például olyan funkciók érhetőek el bennük, amelyekkel megkötik a finom port, az aeroszolokat, a kórokozókat, az allergéneket és a szennyezőanyagokat. Ezt kettős légbeszívó rendszerrel oldja meg, amivel két oldalról is áramoltatja a levegőt a készülék belsejébe. Konkrétan annyi történik, hogy egy nagy felületű szűrő segítségével szagtalanítja és tisztítja az adott helyiség levegőjét.

Miért fontos a légtisztítás?

Manapság a légúti megbetegedések, allergiás reakciók száma egyre magasabb. A nagyobb városokban a levegő minősége folyamatosan romlik, egyre több szmogriadó van, szinte az év nagy részében határérték közelében van. Emiatt egyszerűen elengedhetetlen az, hogy megfelelő minőségű levegőben éljük a mindennapjainkat. Ez azonban nem annyira egyszerű feladat, hisz kevés olyan “házi megoldás” létezik, amivel hatékonyan tudnánk tisztítani a levegőt.

Itt jönnek a képbe a légtisztítók, amelyek szinte azonnal éreztetik hatásukat. Azonnal eltűnnek a kellemetlen szagok, a légutak is “meghálálják” ezt nekünk, kevesebbet fogok tüsszenteni, köhögni a por miatt, és idővel az allergiás reakciók száma is csökkenni fog. Kifejezetten ajánlott azokba a háztartásokba, ahol több, a levegő minőségére érzékeny családtag is van.

Nem csak otthon használhatjuk

A kisebb légtisztítók 20 négyzetméteres helyiségekben állják meg a helyüket, de a nagyobb gépek akár 30-40 négyzetméteren is kiválóan teljesítenek. Ezért egy átlagos méretű irodában is kiválóan lehet használni azon kívül, hogy otthon könnyedén tisztítja a lépcsőházak, amerikai konyhás nappalik és nagyobb szobák levegőjét is. A munkatársak és/vagy a családtagok is hálásak lesznek, ha beszerzünk egy ilyen légtisztítót, mivel az egész ott tartózkodás sokkal kellemesebb és kényelmesebb lesz. Ha tisztaságról van szó, ne bízzuk a véletlenre, keressük mindig az elérhető legmodernebb megoldást. Ha pedig kérdéseink vannak, nyugodtan keressünk egy erre specializálódott oldalt.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.