Írd be, mit keresel:

Milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe gyűrűvásárlás során?

Eljegyzési vagy karikagyűrű vásárlása során számos szolgáltatást is kérhetünk annak érdekében, hogy maximálisan elégedettek legyünk az ékszerrel. Természetesen szalononként eltérő lehet, hogy milyen szolgáltatásokat kérhetünk.
Cookta - 2023.05.16.
Milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe gyűrűvásárlás során?

Egyedi gyűrűre vágysz?

Több száz modellt tartalmazó katalógusból is választható gyűrű, de a Gyűrűguru jó áron elkészíti a gyűrűt egyedi elképzelések alapján is. Akár fotó vagy rajz alapján is megbeszélhető minden egyes részlet az ékszertervezővel, sőt az egész tervezési folyamatot is végigkísérheted, ha az megnyugtató számodra.

Túl nagy a vásárolt ékszer? Semmi probléma, hiszen a méretre igazítás térítésmentes.

A méretre készített gyűrű esetében is szükség lehet utólagos igazításra. A körbe köves ékszer esetében pedig már bonyolultabb a méretre történő igazítás, ezért ezekben az esetekben egyedi árajánlat alapján történik.

Garancia a minőségre és eredetiségre

A magyar fémjel garanciát biztosít arra, hogy az ékszer valóban aranyból készült. Magyarországon fémjel nélkül nem is kerülhet forgalomba ékszer.

Ha bármilyen meghibásodást veszel észre a Gyűrűguru ékszerüzletben vásárolt egyedileg gyártott vagy a készletről vásárolt ékszerek esetében, akkor azt 10 évig térítésmentesen javítják. Természetesen ez a kőkiesésre is vonatkozik.

Ugyancsak 10 évig akár minden évben igénybe veheted az ingyenes tisztítást. Ezt meg is várhatod az üzletben, mert nem tart tovább 10 percnél. Ha polírozást is szeretnél kérni, akkor 1-3 munkanapon belül visszakapod a csillogó-villogó, szinte újjászületett gyűrűdet. Érdemes minden évben szakemberrel végezni az ékszer tisztítását és szükség esetén a polírozást is.

Meggondoltad magad?

Előfordulhat, hogy a megvásárolt eljegyzési vagy karikagyűrű mégsem az igazi. Semmi gond, bárkivel előfordulhat, hogy meggondolja magát, ez esetben 8 napon belül visszaviheted vagy visszaküldheted az üzletbe és választhatsz mást helyette. Természetesen ez nem vonatkozik az egyedileg készített ékszerekre.

Sürgős a gyűrű?

Ha nem vagy a hosszas tervezgetés híve, hanem a spontán elhatározások és gyors döntések jellemeznek, akkor bizonyára jó hír, hogy a raktáron lévő gyűrűket akár egy napon belül házhoz szállítja a futár. Lánykérést tervezel másnapra? Semmi gond! Válaszd ki a számodra legszebbnek tartott ékszert, és a futár már viszi is. De a rendelhető gyűrűk esetében is csupán 3-6 hét a gyártási idő.

Kedvező áron vásárolnál?

A Gyűrűgurunál egyébként is olcsón vásárolhatsz ékszereket, de ha van otthon a fiókban olyan ékszer, amit nem használsz, mert örökölted, meghibásodott vagy meguntad, akkor törtaranyként beszámítható az új ékszer vásárlása során, így abszolút nem jelent megterhelő kiadást a gyűrű vásárlása.

A kiegészítő szolgáltatások még inkább kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az ékszervásárlást.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.