Írd be, mit keresel:

Különleges zuhanyzóra vágysz?

Nem sokszor fordul elő az ember életében, hogy fürdőszobát újít fel vagy alakít át, ezért aztán különös gonddal kell mindent megtervezni. A fürdőszoba a lakás vagy a ház leggyakrabban használt helyisége, amit ráadásul otthonunk összes lakója igénybe vesz, így aztán igazán nagy strapának van kitéve. Sőt, a tervezés során mindenki igényét illik figyelembe venni, hiszen senkit sem szabad megfosztani az akadálytalan és élvezetes tisztálkodási élménytől.
Cookta - 2023.06.15.
Különleges zuhanyzóra vágysz?

Mai cikkünkben egy egyre népszerűbb opciót mutatunk be, amely egyre több és több otthonban kap helyet! Ha éppen felújítás vagy átalakítás előtt állsz, mindenképpen érdemes lesz velünk tartani!

A zuhanyzás környezetbarát megoldás!

Ma már különösen nagy hangsúlyt kap a háztartásokban az ökologikus megoldások keresése, így a fürdőszobai átalakítás során környezetbarát és egyben trendi is lesz, ha a SaniterLine walk-in zuhanyfalait választod!

A zuhanyzás során töredéke mennyiségű vizet használsz el, mintha kádfürdőt vennél, ami nagyon örvendetes hír, tekintve, hogy a bolygónk vízkészlete rohamosan fogy. Sőt, még a pénztárcánkat is nagyban megkíméljük, ha kevesebb vizet fogyasztunk. Ha a zuhanyt még egy praktikus csappal is megfejeljük, akkor érezhető csökkenést fogunk tapasztalni a rezsiszámlákon is!

Válaszd a modern walk-in zuhanyt!

Persze senki sem mondja, hogy a zuhanynak unalmasnak kell lennie, hiszen ma már annyiféle megoldás áll az otthonteremtők rendelkezésére, hogy ember legyen a talpán, aki választani bír.

Ami viszont mindenkit lenyűgöz, az a walk-in zuhanyfal, amely gyakorlatilag azt teszi lehetővé, hogy ormótlan zuhanykabinok beépítése nélkül, a földbe süllyesztve tudd beépíteni a zuhanyzódat, amit “csupán” egy fal választ el a fürdőszobád többi részétől.

Ez a fal természetesen rengeteg változatban kapható a fent említett webáruház megfelelő részlegén, így minden lakberendezési stílus híve megtalálhatja a neki való walk-in zuhanyfalat.

Ez a lehetőség sok mindent tartogat a számodra: a fürdőszobád letisztult lehet általa, sokkal nagyobb tered nyílik arra, hogy játssz a burkolatokkal, és sokkal tágasabb helyen zuhanyozhatsz majd nap mint nap.

Végezetül meg kell említeni a balesetveszélyt is! Ezzel a megoldással ugyanis nagyban csökkented a fürdőszobai balesetek nem csekély számát!

Számolj le a zsúfoltsággal!

Talán számodra is megdöbbentő lehet, hogy az otthon történt balesetek döntő többsége a fürdőszobában történik. Ez nem is annyira meglepő, hiszen a nedves, és ezáltal csúszóssá vált felületek önmagukban is életveszélyesek lehetnek. Ha pedig még hozzávesszük a zsúfoltság okozta veszélyeket, akkor máris megvan a magyarázat! Egy-egy kemény tárgy hatalmas sérüléseket tud okozni, így a felújítás során érdemes felülvizsgálni azt is, hogy mi az, aminek feltétlenül vissza kell kerülnie a fürdőszobába.

A walk-in zuhanyfallal még akrobatikus mozdulatokat sem kell tenned, így a szellős kialakítás mellett még a kényelmedet és a biztonságodat is szolgálja, ha a SaniterLine walk-in zuhanyfala mellett teszed le a voksod!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.