Írd be, mit keresel:

A vásárlók a természetességet keresik 2023-ban

A magyar vásárlók a magas hatóanyagtartalmú, természetes összetevőkből, szeretettel és törődéssel készült termékeket részesítik előnyben. A vegyipari piac közel 40%-át a kozmetikai és testápolási cikkek teszik ki Magyarországon. A bőséges termékkínálatban szinte minden megtalálható középkategóriás kencéktől kezdve a luxustermékekig, és évről évre egyre nagyobb szeletet követelnek maguknak a tortából a hazai gyártású, természetes és magas hatóanyag-tartalmú, bőrbarát készítmények gyártói. Hasonló a helyzet a táplálék-kiegészítők terén is. Sokan keresik kifejezetten az elnyújtott felszívódású és csaknem 100%-ban hasznosuló vitaminokat és egyéb gyógynövényalapú készítményeket. Ha pedig egy gyártó a minőség és a természetes eredetű összetevők mellett arra is odafigyel, hogy minden termék szeretettel és törődéssel készüljön, akkor a siker garantált.
Cookta - 2023.06.22.
A vásárlók a természetességet keresik 2023-ban

Természetes megoldások az egészség és a jó közérzet érdekében

Az egészség megőrzése és a jó közérzet fenntartása egy életen át fontos, és minél természetesebb módon történik, annál előnyösebb az emberi szervezet számára. Ezért a fogyasztók is egyre nagyobb számban keresik a természetes hatóanyagokból készült kozmetikumokat és táplálék-kiegészítőket, és jóval tudatosabbak a vásárlásaik során, ami komoly változásokat hozott a fogyasztói szokásokban. Egyes összehasonlító weboldalak segítségével a felhasználók már nemcsak a készítmények árai és más vásárlók véleménye alapján tájékozódhatnak, hanem górcső alá vehetik a hatóanyag-tartalmat, és informálódhatnak a termékek összetevőiről is.

“Egyre népszerűbbek a kiemelten magas minőségű, természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítők, és a hagyományos gyógyászatban bevált összetevőket tartalmazó balzsamok és bőrápolók. A tömegtermékekkel ellentétben ezek jobb hatásfokkal hasznosulnak és fejtik ki áldásos hatásukat a szervezetben, legyen szó vitaminpótlásról, az érzékeny bőr megfelelő ápolásáról, egy sérülésről, húzódásról, zúzódásról vagy a ráncok elleni küzdelemről”, avat be Polgári Erika, életmód-tanácsadó, a Naturcomfort Kft. tulajdonosa.

Megnőtt a kereslet a liposzómás technológiával készült étrend-kiegészítők iránt

A liposzómás technológia forradalmasította az étrend-kiegészítők piacát, köszönhetően a rendkívül hatékony hatóanyag-felszívódásnak, amit ez a megoldás ígér. Ez a különleges technológia lehetővé teszi, hogy a tápanyagok ne az emésztőrendszerben bomoljanak le, hanem érintetlenül jussanak el a sejtekbe, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

„Nagy hangsúlyt fektetünk a liposzómás technológia alkalmazására, mivel ennek segítségével biztosíthatjuk a közel 100%-os hatóanyag-felszívódást. A Liposomal C és Limuvit Eszenciák ezt a szakértelmet képviselik, lehetővé téve a vásárlóink számára a szinte azonnali és a lehető legjobb hasznosulást”, teszi hozzá a szakértő.

Kiemelkedően magas hatóanyag-tartalommal a jobb közérzetért

A külsőleg alkalmazható balzsamok és krémek a bőrön keresztül fejtik ki a hatásukat, és nagyszerű megoldást jelentenek olyan problémák kiegészítő kezelésére, mint az ízületi vagy izomfájdalmak, reumás és egyéb krónikus mozgásszervi panaszok, vagy akár az akut sérülések. A fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmazó balzsamok azonnali enyhülést hozhatnak és hozzájárulhatnak a gyorsabb gyógyuláshoz. Mindezek mellett, mivel ezek a termékek természetes alapanyagokból készülnek, nemcsak a panaszokat kezelik, hanem a bőrt is ápolják és táplálják.

„Fontos számunkra, hogy a termékeink, mint például a Magyar Családi Balzsam termékcsalád, valódi, meghatározó támogatást nyújtsanak a vásárlóink egészségének megőrzéséhez és jótékonyan egészítsék ki a már alkalmazott fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést célzó terápiákat. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk a termékeinkben használt természetes hatóanyagok mennyiségére és minőségére, hogy a vásárlóink a lehető legjobb hatást érhessék el velük a mindennapok során”, emeli ki a saját fejlesztésű készítmények előnyeit Polgári Erika, a Naturcomfort Kft. tulajdonosa.

Szeretettel és törődéssel

Az egészség, a jó közérzet és a minőségi életmód mindannyiunk számára elengedhetetlen. Egyre többen ébrednek rá arra, hogy fontos a tudatos döntéshozatal, amikor az egészséget támogató termékek kiválasztásáról van szó. Azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb megoldásokat, hiszen a kínálat óriási, a különböző hatóanyagok és azok kombinációi pedig szinte végtelenek. Ilyenkor nemcsak a termékek összetevőire, de a választásban nyújtott segítségre és a személyes törődésre is szükség van.

“Hiszünk abban, hogy az egészség csak a gondoskodás és a szeretet által valósítható meg igazán, ezért a Naturcomfortnál nagy hangsúlyt fektetünk a személyes törődésre. Minden egyes készítményünkbe beletesszük a szívünket és a lelkünket, hogy a vásárlóink a lehető legjobb minőséget kapják, és szakértő telefonos kollégáink várják a hívásokat, akik személyre szabott információkat nyújtanak a termékeinkről, és szívesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást”, zárta gondolatait Polgári Erika életmód-tanácsadó, aki nemcsak a termékek minőségére, hanem a tanácsadásra is nagy hangsúlyt helyez.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.