Írd be, mit keresel:

Kényelem és praktikusság a modern konyhabútorokkal

Igazán sok időt töltünk az otthonunkban, éppen ezért nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk az egyes helyiségek berendezésére. Izgalmas tereket hozhatunk létre, ebben csak a fantáziánkra, az ízlésvilágunkra és a kreativitásunkra van szükség. Persze jó, ha az egyes helyiségeket nemcsak stílusosan és ízlésesen, hanem praktikussági szempontokat is figyelembe véve alakítjuk ki.
Cookta - 2023.07.17.
Kényelem és praktikusság a modern konyhabútorokkal

Legyen minden kéznél!

Különösen a konyha berendezésénél nagyon fontos a kényelem és a praktikusság ötvözése. A butorpiac.hu modern konyhabútorok nagy választékát kínálja. Ezek közül kiválasztva az elképzeléseket és az igényeket leginkább kielégíteni képes darabokat aztán olyan kellemes környezetet tud majd teremteni a konyhában, ahol a sütés-főzés minden pillanata élvezetes szórakozásnak tűnik majd.

Azt ajánlják a szakemberek, hogy ebben a helyiségben minden négyzetcentiméter alaposan legyen megtervezve, hogy tényleg könnyű legyen a berendezéseket, gépeket és az eszközöket is elhelyezni. Ha minden ott van a keze ügyében, amikor arra szükség van, akkor megy majd az ételkészítés, mint a karikacsapás.

Variálható elemekkel

Sok dolog kell egy konyhába, de mégis törekedni kell arra, hogy ne érezzen senki ott zsúfoltságot. A mai modern konyhabútorokkal már remekül ki lehet alakítani az ehhez szükséges környezetet. Sokféle méretű alsó és felső konyhaszekrény közül lehet választani már. A 20 centiméter széles keskenyebb alsó szekrénytől egészen a 80 centiméteresig kapható nagyon sok modell.

Ugyanez elmondható az alsószekrény-változatokról is. Az egyes bútorféléket remekül lehet egymással kombinálni, de polcos vagy fiókos elemekkel, sarokpolcokkal, egy-egy vitrines tárolóval is nagyon szép és jól kihasználható lesz majd a tér. Csak a fantáziáját kell használnia és nagyon pontosan le kell mérni előzetesen a konyhát.

Alaposan átgondolva

A konyhában nagyon hasznos segítőink az okos háztartási gépek: a mosogatógép, a sütő, a főzőlap, a szagelszívó és a mikrohullámú sütő. Ezekhez, még a hűtőhöz is, ma már a konyhaszekrény elemeivel megegyező kereteket is be tud szerezni akár a butorpiac.hu webáruházban is.

Ezekkel sokkal egységesebb felületeket képezhet majd ott, széppé és stílusossá téve az egész konyhát. Nagyon kényelmes, ha például alapkonyhát vagy konyhabútor szettet is lehet vásárolni. Tökéletes lehetőséget adnak ezek a kis területű konyhák vagy nyaralók főzőhelyiségeinek gyors és praktikus berendezésére.

Ha tényleg egyedi konyhabelsőt szeretne, akkor dobja ott fel a teret a modern konyhaszekrények mellett egyedi falfelülettel. Ez lehet durvább kialakítású nyers téglafal, egy harsányabb festékárnyalat vagy csillogó, illetve 3D-burkolat is.

Ha pedig a konyha a nappali szerves része, különösen fontos, hogy a modern konyhabútor elemek tökéletesen harmonizáljanak a többi berendezéssel vagy ellenkezőleg: kontrasztot képezzenek.

Legyen Önnek is stílusos a konyhája, a modern konyhabútorokban sokféle lehetőség rejlik.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.