Írd be, mit keresel:

Adatrögzítők, adminisztrátorok és asszisztensek jelentkezését várja több miskolci cég

Vannak, akik úgy tekintenek a papírmunkára, mint egy szükséges rosszra vagy unalmas dologra, de nem mindig van ez így. Több izgalmas tevékenységi körrel rendelkező miskolci cég várja új munkatársait, ahol unatkozásra nem lesz idő.
Cookta - 2023.07.18.
Adatrögzítők, adminisztrátorok és asszisztensek jelentkezését várja több miskolci cég

Oktatásszervező

Ha nem okoz gondot emberekkel, diákokkal foglalkozni, akkor egy oktatásszervezői munka ideális választás lehet számunkra. Fiatal édesanyáknak is remek választás, ugyanis van lehetőség részmunkaidőben is dolgozni. Böngészve a Miskolcállás állásgyűjtő portál oldalán, kiderül, hogy oktatásszervezők jelentkezését várják például miskolci nyelviskolákba. Ha az összes irodai munkát egyszerre szeretnénk megnézni, elegendő csak erre a linkre kattintani: https://miskolcallas.hu/allasok/adminisztracio-irodai-munka

Az oktatásszervező általában minden nap bejár dolgozni az adott oktatási intézménybe, a home office ritkán engedélyezett. Felügyeli az ügyfélszolgálatot, segítséget nyújt a tanfolyamokkal kapcsolatban, adminisztrálja a jelentkezőket. A bérezése egyéni megbeszélés szerint történik, havi kifizetéssel.

Irodai ügyintéző

Irodai ügyintéző munkakörre is több hirdetés megtalálható a portálon. A pontos feladat függ a cég profiljától, ha például egy gépbérléssel foglalkozó cégnél helyezkedünk el, akkor javarészt a gépek bérbeadása, a logisztikai tevékenységek elvégzése, a számlázás és árajánlatok készítése, valamint a partnerekkel való kapcsolattartás lesz a fő feladatunk. Ehhez a munkához előnyt jelent, ha rendelkezünk felsőfokú gazdaságtudományi vagy műszaki végzettséggel és idegen nyelv ismerettel (angol vagy német). A munkáltató versenyképes jövedelmet, előre tervezhető munkaidőt és kulturált irodai környezetet ígér.

Ha viszont egy könyvkiadóhoz szegődünk el, akkor egészen más feladatokra számíthatunk. Ügyfelekkel való kapcsolattartás itt is lesz, de ezenkívül megrendeléseket kell összekészíteni webshopos értékesítés esetén, el kell látni a könyvkiadáshoz kapcsolódó ügyviteli feladatokat, például a bizományos és jogdíj elszámolásokat el kell végezni. A munkára érettségivel lehet jelentkezni és fontos az is, hogy legyen némi tapasztalatunk az irodai munkában. A munkaidő itt is fix, csak hétköznap kell dolgozni, a bérezés megegyezés szerinti.

Adatrögzítő

Az adatrögzítés kicsit speciálisabb munka, ahogyan a nevében is benne van, a fő feladat az adatok kezelése. Adatrögzítőket például könyvelőirodák keresnek, ahol az egyik feladat a számlák kontírozása, könyvelése lesz egyszeres és kettős könyvvitelben. Tapasztalat nélkül is lehet jelentkezni, mert sok esetben a cégek vállalják a betanítást is. Azért érdemes könyvelő irodában elhelyezkedni, mert a betanítás során bővül az ismeretünk, amit aztán a későbbiekben is tudunk hasznosítani.

Ha számít a kiszámítható a munkaidő, és nem jelent gondot az adminisztrációs feladat, akkor egy irodai munka jó választás lehet!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.