Írd be, mit keresel:

Milyen pozíciókban helyezkedhetünk el Egerben?

Eger az egyik legismertebb történelmi város hazánkban, Észak-Magyarország egyik legjelentősebb települése, amely remek környezetet és feltételeket biztosít a letelepedéshez mindenkinek, aki egy modern, szép és élhető helyen képzeli el az életét.
Cookta - 2023.07.24.
Milyen pozíciókban helyezkedhetünk el Egerben?

Ezért hát nem is csoda, hogy sokan választják lakóhelyül, mely döntéshez nagy valószínűséggel az is nagymértékben hozzájárul, hogy nagyon változatos lehetőségek állnak rendelkezésre a munkavállalás, elhelyezkedés tekintetében.

Ezt szépen bizonyítja a https://ozdallas.hu/allasok/eger oldal is, ahova nap mint nap kerülnek fel aktuális álláshirdetések. Ha fel szeretnénk térképezni a kínálatot, akkor itt mindenképpen érdemes körülnézni.

Most pedig térjünk rá a cikkünk témájára, azokra a munkakörökre, pozíciókra, amikben elhelyezkedhetünk Egerben!

Raktáros, targoncavezető

Ugyanúgy, ahogy az ország más városában, Egerben is rendelkeznek a cégek, vállalatok raktárakkal, illetve logisztikai központokkal, ami jó hír, hiszen ez azt jelenti, hogy ezek az egységek lehetőséget adnak a munkavállalásra.

Elhelyezkedhetünk például raktárosként, mely pozícióban az lesz a feladatunk, hogy a beérkező árukat fogadjuk, leellenőrizzük, és ha mindent rendben találunk, akkor átvegyük őket. Miután pedig ez megtörtént, akkor az árukat a helyükre kell szállítani, a raktári polcokra kell helyezni. 

Ebben a szektorban a targoncavezetőkre is nagy kereslet van, így ebben a pozícióban is kipróbálhatjuk magunkat. Ez esetben tudnunk kell kezelni a targoncát, amivel nagyobb méretű, súlyosabb tárgyakat tudunk mozgatni.

Elektromos karbantartó

Természetesen a lakosság hazánk ezen részében is nap mint nap használja azokat az elektromos berendezéseket, gépeket, melyek könnyebbé, komfortosabbá teszik a mindennapjaikat.

Ezek a készülékek folyamatos karbantartást és esetenként javítást, szerelést igényelnek, amit csak egy megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező elektromos karbantartó tud szakszerűen elvégezni. Ez tehát szintén egy olyan pozíció, amiben megéri kipróbálni magunkat.

Gyártósori szerelő

És persze nem felejthetjük ki a listából azokat a gyárakat, üzemeket sem, amik különböző alkatrészek gyártásával foglalkoznak. Ezekben az ipari egységekben ugyanis nagy szükség van a gyártósori összeszerelőkre, akiknek az a dolga, hogy a kisebb-nagyobb elemeket az előírásoknak megfelelően, a lehető legnagyobb gondossággal összeillesszék. Ha nem ódzkodunk az ipari környezettől, akkor ez a munkakör is remek alternatíva a munkavállalásra.

Látható tehát, hogy sokszínű álláslehetőségek közül választhatunk, ha úgy döntünk, hogy Eger városában fogunk lakni. A raktáros, targoncavezető, az elektromos karbantartó, valamint a gyártósori összeszerelő persze csak három a sok közül, ha képbe szeretnénk kerülni a teljes kínálattal, akkor látogassunk el az Ózdállás weboldalára!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.