Írd be, mit keresel:

Ez az, amit nem lehet megunni: Nutellás-kávés turmix

Az örök és megunhatatlan turmixok és shake-ek sora végeláthatatlan, reggelinek és uzsonnának is tökéletes. Ez a csokis mogyorókrémmel, banánnal és kávéval készült finomság viszont olyan finom és frissítő, hogy minden nap, életfogytig tudnánk kortyolni.

Cookta - 2023.08.02.
Ez az, amit nem lehet megunni: Nutellás-kávés turmix

A reggel kávéval indul, és délután is jólesik egy krémes koffeines ital, amit akár össze is kombinálhatunk egy tápláló és ínyenc turmixszal, így reggelinek és uzsonnának is tökéletes a klasszikus banánturmix egy kis kávéval – csakis az ínyencség miatt – és némi Nutellával felturbózva. Krémes, kellemesen édes és kávés, de a nyárra való tekintettel néhány marék jégjockát is adhatunk hozzá. Felpörget, hűsít, táplál és isteni finom.

Forrás: iStock

Olyan finom és egyszerű, pillanatok alatt elkészül, és akinek fontos az egészséges táplálkozás, tehéntej helyett bármilyen növényi tejjel és házi Nutellával is elkészíthető. Az alábbi recepthez instant kávéra van szükség, de nyugodtan használhatunk helyette egy adag presszókávét is, úgy is tökéletes lesz!

Nutellás-banános-kávés turmix

Hozzávalók 2 személynek:

  • 3 dl (növényi) tej
  • 1 csapott evőkanál instant kávé
  • 2 evőkanál Nutella
  • 1 banán
  • 2 marék jégkocka

Elkészítés: A banánt meghámozzuk, egy turmixgépbe tördeljük, hozzáadjuk az instant kávét, a tejet, a Nutellát és a jeget, és krémesre, simára turmixoljuk.

Két pohárba kitöltjük, ízlés szerint egy kis kakaóporral vagy akár fahéjjal is meghinthetjük, azonnal, jó hidegen fogyasztjuk.

Forrás: iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.