Írd be, mit keresel:

Költöztetés, aminek költségeit előre lehet kalkulálni? Igen!

Egy költöztetés akkor fog hiba nélkül lezajlani, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő céget. Ha viszont nem jól választjuk meg a partnert a feladatra, akkor könnyen ráfázhatunk, és egy rémálommá válhat az egész folyamat. Hogy ezt elkerüljük, érdemes felkeresni a legmegbízhatóbb, transzparensen működő cégeket a piacon, és közülük választani.
Cookta - 2023.08.16.
Költöztetés, aminek költségeit előre lehet kalkulálni? Igen!

Jól válasszuk meg a partnert a költöztetés során!

Amikor egy költöztetés gondolata megfogalmazódik bennünk, máris érdemes szétnéznünk a piacon, hogy mik a lehetőségeink. Sajnos mai napig is vannak olyan magukat komolynak mondó költöztetők, akik csak átverni szeretnének minket. 

Szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyen kiszűrhetjük a csalókat. Pár tippet most meg is osztunk, hogy miként.

Fontos, hogy legyenek elérhetőségei egy cégnek. Ezeket jellemzően a honlapjukon fogjuk megtalálni. Ha viszont ott nem találunk cégadatokat, akkor máris keressünk mást. Ha viszont fel van tüntetve egy adószám és cégnév, akkor ezt is érdemes ellenőrizni egy ingyenes online lekérdezéssel, hogy megbizonyosodjunk róla, valóban élő cégről van szó.

A legjobb szűrő viszont nem ez, hanem az, hogy írásban kérünk árajánlatot. Ha egy költöztető ezt nem hajlandó megküldeni, akkor azonnal keressünk mást! Természetesen írásban kérjünk arról is visszaigazolást, hogy mikor fognak jönni a munkát elvégezni (ha eljutunk idáig). Ezek nélkül nem lesz mire hivatkoznunk, ha valamiben nem értünk egyet a költöztetővel!

Sajnos hallani olyan rémtörténeteket, mely során a teherautóra felpakolták a megbízó minden bútorát, majd közölték, hogy ilyen-olyan okok miatt többszörösére nőtt az ár. Épp ezek azok a kellemetlen szituációk, amelyeket el tudunk kerülni a fentiek betartásával.

Transzparens, előre kalkulálható árazás?

Vannak a piacon olyan profi költöztetők is, akik nem csak tartják amit ígértek, transzparens módon előre is megmondják, hogy minek függvénye az ár, és miként lehet kikalkulálni a végösszeget. 

Kiváló példa erre a Servitius és Partnerei költöztetés, akik még ennél is többet tettek! Ők készítettek egy online kalkulátort, mellyel bárki, aki érdeklődik a költöztetési díj felől, magának ki tudja számolni, hogy mennyibe fog várhatóan kerülni egy fuvar.

A transzparens megjelenés mellett nagyon ügyfélbarát megközelítés az is, hogy nem számláznak duplán egy vidéki munka során. Nincs olyan, hogy kilométerdíjat és óradíjat is számolnának. Ezt sajnos több cég is megteszi. Ráadásul még csak nem is óradíjuk, hanem percdíjuk van, percalapon számolnak el, így még korrektebb lesz a végösszeg.

Rajtunk múlik, hogy milyen lesz a költöztetés

Mint látható, számos esetben belefuthatunk kellemetlenségekbe. Ugyanakkor csak rajtunk múlik, hogy ezeket elkerüljük, vagy hagyjuk magunkat becsapni! Ha megfogadjuk a fenti tippeket, és odafigyelünk a költöztető partner kiválasztásánál, akkor nem lehet gond.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy ismerünk olyan kiváló cégeket is, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akik nemcsak profik, de ügyfélközpontúak is.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.