Írd be, mit keresel:

Milyen betanított munkák érhetők el Komlón?

A betanított munkák rendkívül keresettek Baranya vármegyében, különösen Komlón és környékén, amely a vármegye második legnépesebb települése. Ezen pedig mi egy cseppet sem csodálkozunk, mivel gyors elhelyezkedési lehetőséget kínálnak könnyen megugorható feltételek mellett.
Cookta - 2023.09.27.
Milyen betanított munkák érhetők el Komlón?

A betöltésükhöz ugyanis nem szükséges semmilyen speciális szakképesítés vagy tapasztalat. Mindenki, aki egy kis hajlandóságot mutat a tanulásra, már jó eséllyel indul. 

Ha mindezek felkeltették az érdeklődésünket, és szeretnénk mielőbb munkába állni, akkor hasonló típusú pozíciókat találhatunk többek között a Komlóállás weboldalán is, amelyek közül néhányat most részletesebben is bemutatunk.

Takarító

A linken találhat takarító állást Komlón, itt a legfőbb feladatok közé tartozik a padló felsöprése, felporszívózása és felmosása, illetve a bútorok és az egyéb berendezési tárgyak letörölgetése az épületben. De a szemét felszedése, a szemetes tartályok kiürítése és tartalmuk elvitele a szemétgyűjtő helyre is a takarító felelőssége.

Az elvárások között pedig csupán annyi szerepel, hogy rendelkezzünk büntetlen előélettel, vállaljuk a heti 7 nap napi 1-1,5 órás munkavégzést, illetve legyünk precízek, gyorsak és megbízhatóak. 

Összeszerelő

Az összeszerelő álláslehetőség ugyancsak gyakran előfordul a Komlóállás betanított és fizikai munka kínálatában. Legutóbb például egy hosszúhetényi céghez kerestek munkaerőt a szúnyoghálók és/vagy redőnyök összeszerelésére, ami különösen abból a szempontból volt kedvező, hogy az elvárások között nem szerepelt semmi a képzettségre vonatkozólag. Csupán annyit kértek, hogy bírjuk jól az álló munkát, vegyük észre az apróbb hibákat is, illetve legyen jó műszaki érzékünk és szorgalmas hozzáállásunk.

Szárazépítő

A szárazépítő pozíció megjelenésére is volt már precedens a Komlóállás felületén. Nemrégiben például egy pécsi karbantartási, felújítási, kőműves, illetve burkoló munkákat végző építőipari kft. hirdetett meg hasonló lehetőséget, amelynek a legfőbb feladataként a válaszfalak, falrendszerek kitűzését és építését, illetve az álmennyezeti rendszerek monolit és kazettás kivitelben egyaránt történő megvalósítását határozták meg.

Ami az elvárásokat illeti: az állás betöltéséhez önálló munkavégzésre és a szárazépítészetből való termékismeretre volt leginkább szükség. Ha pedig az adott jelölt még B és C kategóriás, illetve targoncakezelői jogosítvánnyal is rendelkezett, akkor az pozitívan befolyásolta az állás elnyerésével kapcsolatos esélyeket.

Udvaros

Végezetül az udvaros munkáról sem feledkezhetünk, mivel ez is egy tipikusnak mondható pozíciónak minősül a betanított munkák kategóriáján belül. A legutóbb például pont a fentebb már említett hosszúhetényi telephellyel rendelkező cég keresett hasonló munkaerőt. 

A feladatai közé egyebek mellett az épülethez tartozó fák, bokrok gondozása, a fűnyírás és a gyomtalanítás, illetve az intézmény körüli járda és az udvar napi tisztán tartása tartozhat.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.