Írd be, mit keresel:

Berendezések, amelyek egyetlen otthonból sem hiányozhatnak

Nagy öröm egy saját lakás, ugyanakkor számtalan berendezési tárgy és egyéb holmi beszerzésével jár, hogy ez egy olyan hely legyen, ahol kényelmesen és otthonosan érezhetjük magunkat, ahol megnyugtató hangulat vesz körül, ahol mindennek helye van.
Cookta - 2023.10.18.
Berendezések, amelyek egyetlen otthonból sem hiányozhatnak

A padlófelületek minden lakásban végesek, így ha több holmi elpakolását, tárolását kell megoldani, és nem szeretnénk plafonig érő szekrényekkel telepakolni a lakást, a különféle légies, falra szerelhető polcok jó megoldást jelenthetnek: ezek a VidaXL oldalán is kaphatók.

Egy otthonban helyet kell adni olyan mindennapi tevékenységeknek, mint az alvás, a pihenés, az étkezés, így amikor a lakberendezés aktuális, első körben ezekhez kell beszerezni az alapvető bútorokat. Ágy, kanapé, asztal és étkezőszékek minden lakásba kellenek, azonban nem mindegy, milyet szerzünk be.

Alakítsuk ki az egyedi stílusunkat!

A lakberendezési magazinok, katalógusok számtalan, szebbnél szebb enteriőrt és ötletet mutatnak be a különböző stílusoknak megfelelően, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a való életben, egy olyan lakásban, amiben ténylegesen élnek emberek, ott semmi nem olyan tökéletes.

A rend érdekében azonban érdemes rengeteg tárolóhelyet kialakítani, illetve olyan bútorokat, berendezéseket vásárolni, amelyek kettős funkcióval rendelkeznek.

Hacsak nem egyszerre tudunk berendezni egy-egy helyiséget, a végeredmény gyakran lesz eklektikus, ami nem baj, ugyanis egyedivé, személyessé teszi a tereket. Ha következetesen vásárolunk, sikerülhet megteremteni a vágyott stílust.

Polcok mindenütt

Nincs olyan otthon, ahol ne lenne számtalan polc, akár fali, akár álló változatban, hiszen ezek a berendezési tárgyak a funkció és a forma tökéletes elegyét alkotják. Nemcsak tárolásra nagyszerűek, de dekoratív elemként is jelen lehetnek, illetve kihasználatlan terek kitöltésére is alkalmasak. A számos méret, szín, anyag és stílus közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen célra szeretnénk ezeket, milyen méretben, milyen anyagból és színben, ahogyan a stílus is fontos szempont. Polcot szinte minden helyiségbe szerelhetünk, tökéletesek lehetnek a nappaliban, hálóban, a gyerekszobában, ahogyan az előszobában, a fürdőben, a konyhában, a kamrában, a háztartási helyiségben is nagy hasznát vehetjük, de akár a legkisebb helyiségbe is kerülhet.

A lebegő polcok a modern lakóterek univerzális berendezési tárgyai, de választhatunk klasszikus konzolos darabokat, ahogyan fiókos vagy dekoratív, különleges formájúakat is.

Stílus és harmónia

Az étkezők ma már gyakran a nappali részei, így az étkezőasztalok és étkezőszékek stílusát a lakás egészéhez kell igazítani.

A családok általában a reggelik vagy vacsorák alkalmával gyűlnek össze hétköznapokon az asztalnál, hétvégén pedig gyakori, hogy vendégeket fogadnak étkezéssel egybekötött összejöveteleken, így olyan bútorokat érdemes választani, amelyek nem csak esztétikusak, de kényelmesek is. Összeállíthatjuk összeillő bútorokkal, de eklektikus hangulatot is teremthetünk.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.