Írd be, mit keresel:

Csomagküldés külföldre nemzetközi futárszolgálatokkal

Lassan minden családban már lesz olyan ismerős, aki valamilyen oknál fogva külföldön él, ott tanul vagy dolgozik. A közelgő ünnepek alkalmával őket is szeretnénk megajándékozni, de ilyenkor jön a nagy kérdés, hogy jut el a meglepetés hozzájuk?
Cookta - 2023.11.15.
Csomagküldés külföldre nemzetközi futárszolgálatokkal

Üzleti partnerkapcsolat esetén az is előfordul, hogy nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is szeretne valaki küldeni csomagot. A címzett lehet magyar vagy külföldi, de az is gyakori, hogy egy külföldön élő magyar szeretne hazánkba eljuttatni küldeményt.

Ahol össze lehet hasonlítani a futárcégeket

Aki küldeményt szeretne feladni, szeretne először tisztában lenni a lehetőségeivel, hogy minden kondíciók alapján lesz számára a legoptimálisabb a csomagfeladás. A Csomagnet.hu gyűjtőportál külföldi csomagfeladás weboldalán mindössze néhány adatot kell megadnunk, és a cég máris kilistázza nekünk a lehetőségeket.

Az árainkat alapvetően elsősorban a küldemény mérete és súlya befolyásolja, azt követően pedig, hogy hány nap alatt szeretnénk, hogy eljusson a csomag a címzetthez, illetve hajlandóak vagyunk-e esetleg többet fizetni azért, hogy akár egy nap alatt megkapja. Ezenkívül figyelembe kell venni az adott ország egyéni szabályozásait is, amely a külföldről érkező termékekre vonatkozik, nem esik-e tiltott csoportba a küldeményünk.

DPD

A DPD (Dynamic Parcel Distribution) hazánkban is az egyik legismertebb futárszolgálat, nevét már szinte mindenki ismeri. Európában pedig szinte a vezető csomagküldő vállalat. 2017 óta naponta több mint 5 millió csomagot szállítanak ki. Külföldi csomagküldés esetén a DPD Classic Külföld szolgáltatást érdemes választanod, ezen belül is az Express Export verziót, amennyiben bankkártyával szeretnél fizetni.

A DPD a környező országokba vállalja, hogy 1-2 munkanapon belül elszállítja, távolabbra pedig maximum 5 munkanapon belül a küldeményedet.

GLS

A másik nemzetközi vezető szállítmányozó cég a GLS (General Logistics Systems), akik arról is híresek, hogy a legtöbb európai országot fedik le, nevezetesen 41 európai államban vannak jelen, de ezenkívül logisztikai szolgáltatásokkal 8 amerikai államban is megtalálhatók már. Legfőbb értékeik a megbízhatóság, rugalmasság, biztonság, amelyeket mi magunk is tapasztalhatunk belföldi útjaik során, de alapelveik közé tartoznak még az átláthatóság és a fenntarthatóság is.

Külföldre való szállításnál a GLS Eurostandard szolgáltatást érdemes választanod, mellyel a cég garantálja, hogy a környező országokba 24-48 óra, de a távolabbiakba is maximum 96 óra, azaz 4 munkanap alatt eljuttatja a küldeményedet.

TNT

Míg a DPD és GLS főleg közúton szállít, addig ha tengerentúlra szeretnénk csomagot küldeni, a TNT (Thomas Nationwide Transport) lesz a legjobb választás. A legrégebb óta meglévő nemzetközi csomagküldő vállalat, és a világ több mint 200 országába szállít. Küldeményedet a TNT Economy Express és TNT Express Export szolgáltatásokkal küldheted attól függően, hogy messzire is szeretnéd-e, hogy 1 nap alatt eljusson a csomagod.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.