Írd be, mit keresel:

Használjuk a telefonunk, hogy a parkolás ne legyen rémálom!

Manapság az élet rengeteg területén használhatjuk a telefonunkra telepített különböző applikációkat. Árut rendelhetünk, fizethetünk, bankolhatunk vele. Tény, hogy jelentősen megkönnyítették az életünket ezek a kis szoftverek. Ma már a parkolást is intézhetjük gyakorlatilag a zsebünkből.
Cookta - 2023.11.15.
Használjuk a telefonunk, hogy a parkolás ne legyen rémálom!

Mivel segíthet egy parkoló applikáció?

Ott, ahol sikerül parkolóhelyet találnunk, a VoxPay parkolást segítő alkalmazása GPS koordináták alapján meghatározza a parkolási zónát, amiben tartózkodunk. Jelenleg Budapesten 4 különböző zóna létezik szerte a városban.

Ha a magas épületek megtévesztenék a GPS jelet, lehetőség van az autó földrajzi helyzetét a térképen kézzel korrigálni. Ha ismerjük a parkolási zóna kódját, vagy már korábban parkoltunk az adott zónában és azt elmentettük a kedvencek közé, akkor a zónakód beírásával, illetve kiválasztásával is elindíthatjuk a parkolást. 

Fizetést az alkalmazásból vagy a telefonunkból a +36-1-999-0633 szám tárcsázásával indíthatunk, így a megadott zónakód alapján az automata visszaigazolja a sikeres vásárlást. SMS használatával a VoxPay alkalmazásból vagy közvetlen SMS küldéssel a +36-30-555-5559 telefonszámra is elindíthatjuk aktuális parkolásunkat.

Az üzenet tartalma a 4 jegyű zónakód, ami után már csak gépkocsink rendszámát kell beírni. A parkolás díját természetesen növeli a két válasz SMS díja. A parkolást a STOP szó elküldésével SMS-ben állíthatjuk le.

Ha nagy a parkoló és sok az autó

Nagy alapterületű parkolóknál gond lehet, hogy a rengeteg gépjármű között nehéz megtalálnunk a sajátunkat. Ehhez nyújt segítséget a VoxPay “Hol parkolok?” funkciója. Ennek segítségével az alkalmazás térképen oda vezet minket a saját gépjárművünkhöz, sőt útvonaltervet is készít számunkra ehhez. 

Ha nem tudunk figyelni az időre

Az ember, ha például fontos tárgyaláson van, nem mindig tudja figyelni hány perc múlva jár le a parkolási ideje, a VoxPay ebben is segíti a felhasználóit. Az elfelejtett parkolás leállítására figyelmeztető funkció úgy működik, hogy amennyiben az alkalmazás érzékeli, hogy a parkolásunk befejeződött, de valamilyen oknál fogva elfelejtettük leállítani, akkor figyelmeztetést küld a részünkre.

Ha sikerült meggyőzni, hogy az okostelefonnal kényelmesebb a parkolás, csak annyit kell tenned, hogy letöltöd a VoxPay applikációját az AppleStore-ból, vagy a Google Play áruházból. A regisztrációhoz egy működő e-mail címre vagy Facebook profilra van szükség.

Ezután rendszám alapján az autót is regisztrálni kell, valamint egy bankkártyát, amelyről közvetlenül fizethetőek a parkolási díjak, vagy amivel a VoxPay egyenleged kerülhet feltöltésre. Ha ez is megtörtént akkor már csak a rajtad áll, hogy mikor veszed kezedbe a saját parkolásod.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.