Írd be, mit keresel:

Hol lehet megtanulni programozni?

A mai fiatalok kenik-vágják az internetes szakkifejezéseket, ismerik a számítástechnikai eszközök alkatrészeit, percek alatt megtalálják, miért nem működik jól egy készülék. Sokan a programozáshoz is értenek.
Cookta - 2023.11.20.
Hol lehet megtanulni programozni?

Mások irigykedve nézik őket, és sok 30-40 éves ember kezdi el úgy érezni, neki is jó lenne programozást tanulnia, hogy piacképes szakmája, jó fizetése legyen. A vágy könnyen valóra váltható, a TanfolyamGURU.hu oldalán ugyanis informatikai képzések sokaságából válogathatunk, és többek között jelentkezhetünk Junior Visual C# fejlesztő tanfolyamra is.

Tanulni mindig érdemes!

Talán az informatika az egyetlen olyan szakmai terület, ahol szinte mindennaposak a változások. Azok, akik valamilyen IT-s munkakörben helyezkedtek el, folyamatosan képzik magukat, gyakran olvasnak külföldi oldalakon szakmai híreket, hogy mindig friss információik legyenek.

Éppen ezért mondhatjuk azt, hogy az informatikai kurzusoknak nagy jövőjük van. Ezek nem iskolarendszerű képzések, hanem tanfolyami keretek között megtartott oktatások, amelyeket felnőttképzési intézmények szerveznek.

Akinek tehát már van valamilyen alapvető számítástechnikai ismerete – netán az iskolában is informatika és távközlés ágazaton belül tanult –, annak érdemes figyelemmel követnie a TanfolyamGURU.hu oldalát, és nézni, hol, milyen képzések indulnak a közeljövőben: ezáltal is fejlesztheti tudását.

Egy népszerű tanfolyam: Junior Visual C# fejlesztő

Aki nem tudja, milyen programozási nyelvek vannak, annak talán nem is mond semmit a tanfolyam neve. Akik viszont egy kicsit is jártasak a témában, tudják, hogy a C# (kiejtve: C sharp) az egyik legismertebb programnyelv, hasonló a Java-hoz.

Nem könnyű elsajátítani, éppen ezért a Junior Visual C# fejlesztő tanfolyam is közel 1 éves. Több helyszínen is indítják, Budapesten igen nagy az érdeklődés iránta, így több csoport is indul.

A tanfolyam díja nem kevés, de szerencsére lehet részletekben is fizetni, sőt kaphatunk további kedvezményeket is, ha jogosultak vagyunk rá.

A képzés végén tanúsítványt állítanak ki számunkra, de ami a lényeg: meg fogunk tanulni programozói fejjel gondolkodni! Márpedig egy jó szakember nemcsak magát a nyelvet sajátítja el, hanem át tudja látni a technológiai környezetet és érti a háttérben megbúvó logikai folyamatokat is! Ezért csodálják olyan sokan a programozókat!

Milyen informatikai képzések vannak még?

Ahogy mondtuk, az informatikai képzések iránt igen nagy a kereslet, így kezdőknek és haladóknak való kurzusokat is találhatunk a TanfolyamGURU.hu oldalán. Ízelítőül néhány:

  • Junior frontend fejlesztő
  • Junior szoftvertesztelő
  • Junior rendszerüzemeltető
  • Multimédia-alkalmazásfejlesztő
  • Számítógép-szerelő munkatárs

Ha tehát valaki komolyan gondolja, hogy szakmát vált, és az IT területén helyezkedne el, mindenképpen jól teszi, ha utánajár, milyen tanfolyam az, amely érdekes lehet a számára. Persze célszerű olyat választani, amely egyezik az érdeklődési körünkkel, de mint láthattuk, a kínálat igencsak bőséges!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.