Írd be, mit keresel:

Téli mesebirodalom és egy csésze jótékonyság Újbudán

Idén karácsonykor igazi mesevilág várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat Újbudán. Az Allee aulájában karácsonyi meseredőben beleolvashatunk a klasszikus karácsonyi történetekbe, az interaktív óriáskönyvnél pedig belelapozhatunk Somfai Anna frissen megjelent, ’Karácsony a világ körül’ című mesekönyvébe. December 9-én egy író-olvasó találkozó során az írónő felolvasást is tart az új könyvéből. Az interaktív mesebirodalomban a Suszter manói és a Diótörő mesekönyvek előtt selfieket is készíthetnek az érdeklődők.
Cookta - 2023.12.06.
Téli mesebirodalom és egy csésze jótékonyság Újbudán

Emellett a jótékonyság sem maradhat el az ünnepi időszakban. Az Allee a Darlington teabolttal együttműködve egy díszdobozos teaválogatást állított össze, melynek megvásárlásával a Mosoly Alapítvány munkáját támogathatjuk.

A Mosoly Alapítvány hosszan tartó betegséggel küzdő gyermekek gyógyulását támogatja mese- és művészetterápiás foglalkozásokkal, hogy a gyerekek képesek legyenek feldolgozni a betegséggel járó traumát, és készek legyenek a kórházi kezelések befogadására. A meseterápia a lélek megerősítésével támogatja a test gyógyulásának folyamatát. A díszdobozos teásdobozok eladásából származó teljes összeget a Mosoly Alapítvány az onkológiai betegségekkel küzdő gyerekek pszichés támogatására, ingyenes mese- és művészetterápiás foglalkozásokra fordítja három helyszínen, így Budapesten, Debrecenben és Pécsett.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.