Írd be, mit keresel:

Dörzsölhetik a tenyerüket a játékosok és a tippadó oldalak

Október végén indult el a megújult TippmixPro oldala, amelyen a meglévő kínálat számos újítással került kibővítésre, köztük a fogadáskészítő funkcióval, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy hazánkban csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire.
Cookta - 2023.12.14.
Dörzsölhetik a tenyerüket a játékosok és a tippadó oldalak

Ezek a korszerűsítések pedig olyannyira hasznosnak bizonyultak, hogy a havidíjas szolgáltatás keretein belül az ügyfeleknek sportfogadás tippeket és elemzéseket szolgáltató weboldalak, beleértve az OH Sports-ot is, ahol minden csoportjukhoz elkezdték használni a TippmixPro-t.

Könnyítettek a ki- és a befizetésen is

A fentebb említett dolgokon túl az sem elhanyagolható szempont, hogy a TippmixPro egyszerűsítette a ki- és a befizetési folyamatot. Nem kell tehát többé alternatív megoldásokat keresni, hanem Mastercardról vagy VISA kártyáról is könnyedén lehet tranzakciókat végrehajtani oda-vissza.

Ráadásul a nyeremények jóváírásának felső összeghatára a korábbi 200.000 Ft-ról 599.999 Ft-ra emelkedett, vagyis ha nyersz, eddig az összegig jóváírják a nyereményt a belső egyenlegen. Abban az esetben pedig, ha netalántán SMS-ben játszanál, szintén eddig az összeghatárig megkapod automatikusan a nyereményedet.

De ehhez a ponthoz kapcsolódóan még muszáj azt is megemlíteni, hogy mivel a TippmixPro rendelkezik magyarországi licensszel, így akár több millió forintot is lehet tisztán, adómentesen nyerni.

A Bet365 kivonulásával még nagyobb szerephez jutott a TippmixPro a piacon

Biztosan te is értesültél már arról, hogy a 2024 január 1-jén bevezetésre kerülő szabályozás betette a kaput a Bet365 nevű sportfogadási oldalnál, és december 4-ével kivonult Magyarországról.

Pedig a sportfogadók és a tippadó oldalak reménykedtek abban, hogy kitartanak, hiszen mindazok után is folytatták a működésüket hazánkban, hogy a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) kötelezte a pénzintézeteket az illegálisnak nyilvánított oldalak blokkolására és a banki tranzakciók ellehetetlenítésére.

Mindezeknek a történéseknek köszönhetően pedig a tippadó oldalak többsége megkezdte az átállást, és a TippmixPro minél intenzívebb használatát, hogy előnyhöz jussanak a konkurenciával szemben.

Nyugalom, a Bet365 nem nyelte el a pénzedet!

Bár most már nem tudsz hozzáférni a számládhoz, mivel december 4-ét követően az iroda zárolta a felhasználói fiókokat, de nem kell kétségbeesni, nem úszott el a pénzed. Ezután is indíthatsz kifizetést, csupán az ügyfélszolgálat segítségét kell kérned.

Nem szabad tehát, hogy mindez a kálvária elvegye a kedvedet az online sportfogadástól. Viselkedj profiként, és próbálj meg a lehető legjobban alkalmazkodni a helyzethez!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.