Írd be, mit keresel:

Egy csésze jótékonyság az Alleeban: 2 millió forint gyűlt össze a Mosoly Alapítvány számára

Sikeresen zárult az Allee Bevásárlóközpont decemberi jótékonysági kampánya, melynek keretében az Allee látogatói egy díszdobozos teaválogatás megvásárlásával a Mosoly Alapítvány munkáját támogathatták.
Cookta - 2024.01.04.
Egy csésze jótékonyság az Alleeban: 2 millió forint gyűlt össze a Mosoly Alapítvány számára

A szervezők ezer teásdoboz értékesítését tűzték ki célul, mely mennyiség még december 24-e előtt mind megvásárlásra került, így összesen 2 millió forint támogatás gyűlt össze. A szervezők a teljes befolyt összeget a Mosoly Alapítvány számára ajánlották fel.

Az Alapítvány hosszan tartó betegséggel küzdő gyermekek gyógyulását támogatja mese- és művészetterápiás foglalkozásokkal, hogy a gyerekek képesek legyenek feldolgozni a betegséggel járó traumát, és hogy felkészültebben vágjanak neki a kórházi kezeléseknek.

Az összegyűlt támogatást három helyszínen, Budapesten, Debrecenben és Pécsett szervezett foglalkozásokra fordítják majd.

A társadalmi felelősségvállalás rendkívül fontos az Allee életében, a bevásárlóközpont folyamatosan igyekszik egyedi módon felhívni a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára. „Nagy öröm számunkra, hogy az adventi időszakban ismét látogatóinkkal közösen valósíthattuk meg év végi jótékonysági kampányunkat, melynek keretében mind az ezer darab, külön a kampányra összeállított Darlington teaválogatás értékesítésre került, és a befolyt teljes összeggel  a Mosoly Alapítvány munkáját támogathatjuk” – mondta el Juhász András, az Allee center managere.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.