Írd be, mit keresel:

Szerezze vissza a haját, és legyen újra magabiztos!

A hajunk az egyik legfontosabb részét adja a megjelenésünknek, így sokunknak okoz nagyobb önbizalmat egy hozzánk illő, dús frizura. Hajvesztés esetén viszont komoly csorbát szenvedhet önbecsülésünk, hiszen ez a jelenség összeforrt az öregedéssel.
Cookta - 2024.01.19.
Szerezze vissza a haját, és legyen újra magabiztos!

Manapság azonban már léteznek olyan módszerek, amelyek segítségével újra jól érezhetjük magunkat a bőrünkben. 

A férfiak és a kopaszodás

Minden férfinak megvan az a kedvenc hajviselete, amit a legszívesebben készít el magának, és amit viselve a legjobban érzi magát. Amennyiben ez egy rövidre nyírt frizura, nem fog nagy változást okozni, ha kopaszodni kezdünk, hiszen szinte ugyanúgy fogunk kinézni. 

Amennyiben azonban egy hosszabb frizurát részesítettünk eddig előnyben, nagy érvágás lehet a hajunk elvesztése, hiszen a megfelelő mennyiségű hajszál nélkül már a külvilág számára is észrevehető lesz a különbség. A TurboHair Medical hajbeültetés szolgáltatása segítségével visszafordíthatjuk a kopaszodásunkat, és újra a megszokott külsőnket élvezhetjük. 

Nem mindegy, hogy a tükörbe nézve milyen képpel találjuk szemben magunkat, a kopaszodás pedig egy idő után olyan mértékű lehet, hogy akár 5-10 évvel is idősebbnek látszódhatunk a valóságnál. 

Hogyan történik a hajbeültetés?

A férfiaknál tapasztalható kopaszodás általában csak egy bizonyos területre vonatkozik, ahonnan egy idő után teljes mértékben eltűnnek a hajszálak. Ennek a területnek az elhelyezkedése általában személyenként eltérő, azonban megfigyelhető, hogy a hátsó tarkórészen található hajszálak szinte mindenkinél megmaradnak. 

Az eljárás során ezen a tarkórészen található hajtüszők kerülnek átültetésre a kopasz területre, ami általában a fejtetőn helyezkedik el. 

A beültetést követően körülbelül 12 hónapot vesz igénybe, amíg a teljes haj kinő, a kopaszodástól így pedig örökre megszabadulhatunk. 

Miben más a női kopaszodás?

Bár a nők körében ritkábban jelentkezik a haj elvesztése, ha mégis megtörténik, jóval nagyobb problémát tud okozni, hiszen ezzel nemcsak fiatalságunkat, hanem nőiességünket is elveszíthetjük. 

Férfiként még megoldható, hogy stílusosan viseljük kopaszodó hajunkat, nőként viszont ez már jóval nehezebb. 

A női kopaszodás hátterében általában örökletesség áll, illetve valamilyen egészségügyi kezelés mellékhatásaként is jelentkezhet. A férfiak hajhullásához képest a fő különbség, hogy nem kopasz foltokat eredményez, hanem egyenletes, nagymértékű ritkulást. 

Mit tehetünk, ha a haj gyógyítása már semmiképp sem oldható meg? A hajbeültetés itt is hatékony megoldás lehet a dús hajkorona visszaszerzésére, azonban a nőknél ezt általában csak több lépésben tudják garantálni, mivel nem csak egy területet érint. 

Frizuránk nagyban hozzájárul ahhoz, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben, és mekkora önbizalommal lépünk fel a munkánk vagy magánéletünk során. Amennyiben már régóta megkeseríti ez a tényező a mindennapjainkat, ne féljünk rá megoldást keresni.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.