Írd be, mit keresel:

Így lehet egyszerűbb a bizonylatok, rendelések és árajánlatok létrehozása

Egy cég működése szempontjából meghatározó, hogy miként zajlanak az eladások. Az értékesítők munkáját nagyban megkönnyítheti, ha modern szoftvereket használhatnak.
Cookta - 2024.01.26.
Így lehet egyszerűbb a bizonylatok, rendelések és árajánlatok létrehozása

A D4S vállalatirányítási szoftverének egyik modulja, az értékesítési modul éppen ezt a célt szolgálja. E modul használatával gördülékenyen megvalósítható az ajánlatkészítés, a rendelésfelvétel és a számlázás is. Sőt, még az értékesítők kezelése, jutalékbeállításai, valamint az értékesítési kimutatások is kezelhetők a szoftverrel.

A szoftverben rejlő lehetőségek

Az említett ERP rendszerrel össze lehet vonni több rendelést egy számlába. Akár arra is lehetőség nyílik a programmal, hogy ne kelljen minden rendelési tételt egyszerre számlázni. Ilyen igény esetén gyűjtőbizonylatot lehet kiállítani.

Mindössze néhány egyszerű lépésben a vevői ajánlatból rendelést lehet készíteni, vagy akár további bizonylatokat. Ezek a megoldások az értékesítő munkáját támogatják, aki így hatékonyabban tudja kitölteni a munkaidejét. A vezetők lekérhetnek adatokat és statisztikákat is az értékesítők kapcsán, így objektíven megítélhetik a teljesítményüket.

Milyen vállalatok profitálhatják a legtöbbet a gyűjtőbizonylat funkcióból?

Azon cégek rendkívül hasznosnak találhatják a gyűjtőbizonylat funkciót, ahol gyakoriak a részteljesítések vagy a részletben történő szállítások, vagy ha bármilyen olyan jellegű folyamat sűrűn ismétlődik, amely a bizonylat megbontását igényli. Ebbe a körbe beletartozhat egy kiskereskedő, egy nagykereskedő vagy éppen építőipari vállalkozások, szolgáltatók is.

Az értékesítő modul fő funkciói dióhéjban

A D4S integrált vállalatirányítási rendszerének értékesítő modulja a vevői számlák létrehozásán túl a vevői rendelések fogadására is képes közvetlenül a webről, ugyanakkor a manuális rögzítés lehetősége is adott. Természetesen a szoftver a vevői árajánlatok készítését is lehetővé teszi.

Nem lehet szó nélkül elmenni a közvetlen NAV kapcsolat és az exportálási lehetőségek mellett sem. Az automatizált folyamatok beállításának lehetősége szintén komoly érv a D4S szoftvere mellett. Ily módon egy ajánlatból akár egy kattintással lehet rendelést készíteni.

A D4S szoftvere kapcsán ajánlatot kérni sem túl bonyolult. Ehhez elég megadni a cég honlapján a kapcsolattartáshoz szükséges adatokat, azaz egy nevet, e-mail-címet, telefonszámot, valamint az ajánlatkérés tárgyát. Alapvetően három csomag közül lehet választani, a Mini, a Compact és a Pro közül.

A jó hír, hogy az értékesítés modul mindhárom csomagban benne van. A nagyobb csomagok értelemszerűen több modult tartalmaznak, ám minden vállalat vezetőségének megvan a lehetősége arra, hogy mérlegelje, szüksége van-e ezekre a további funkciókra, vagy megelégszik a legkisebb csomaggal.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.