Írd be, mit keresel:

Mi a legjobb Valentin-napi ajándék a férfiak számára?

A szerelmesek napjára sokan készülnek meglepetéssel. Elsőre azt gondolhatjuk, hogy a férfiak ajándékát könnyebb beszerezni, azonban ez nincs így. Sok esetben a hölgyek feladata is nehéz. Cikkünkkel a megfelelő meglepetés megtalálásához szeretnénk segítséget nyújtani.
Cookta - 2024.01.26.
Mi a legjobb Valentin-napi ajándék a férfiak számára?

Nem mindenki engedheti meg magának a drága ajándékokat, például egy utazást, egy wellness-hétvégét, de ez a nap nem is erről szól. Minden meglepetés, ami szívből jön, különleges. Ez a nap a szerelemről szól, szóval a figyelem, az együtt eltöltött idő és egy apróság is elegendő. Az apróság pedig lehet például egy egyedi fényképes ajándék, amellyel megörökíthetők a közös pillanatok.

A bögrék még mindig népszerű ajándéknak számítanak

Jó választás lehet egy közös képpel ellátott fényképes bögre, amelyhez a Bögreguru csapata segítséget kínál. Amennyiben a közös képpel ellátott változat mégsem jó, mert a leendő megajándékozott nem vevő az efféle romantikára, akkor egy vicces szöveggel ellátott tárgy is jó lehet, például: “Ígérem, hogy mindig melletted leszek, vagy alattad, vagy feletted” felirattal.

Persze saját, egyedi szöveggel is kérhető, amely esetében egyértelmű, hogy személyes tárgyról van szó. Ez a humoros változat garantáltan elnyeri mindenki tetszését. Ki ne szeretné a reggeli kávéját egy ilyen bögréből kortyolgatni?

Figyelembe kell venni a partner igényeit

A férfiak esetében a bögrék mellett az egyedi kulcstartók is kiváló Valentin-napi ajándéknak számítanak. Ha egy közös kép kerül rá, akkor biztosan mosolyt csal az arcára, és nemcsak az ajándékozás pillanatában, hanem a hétköznapok során is. Kulcstartók különféle színekben és méretekben kaphatóak, és lehet rájuk feliratokat és képeket kérni. Szóval mindenki egyedivé, személyre szabottá teheti ezt az apró ajándékot.

A közös képpel ellátott egérpad is jó választás, hiszen nemcsak dekorációs célt szolgál, hanem praktikus ajándék is. Természetesen a választás során figyelembe kell venni a partner igényeit, és ha visszafogottabb, félénkebb, akkor semmiképp sem szabad kellemetlen helyzetbe hozni.

A világ tudtára lehet hozni az összetartozást

A páros póló is jó választás, hiszen ezekkel a különleges ruhadarabokkal a világ tudtára lehet hozni az összetartozást. Ha valami igazán különleges ajándék a cél, akkor a csillagtérképes termékek között érdemes szétnézni. Ezeknek az a lényege, hogy a megrendelő által megadott helyszín és dátum alapján készül egy kép, ami az aznapi égboltot mutatja. Érdemes az első randi vagy az esküvő dátumát és helyszínét megadni. Ez a kép pedig ráhelyezhető például bögrére, párnára, faliórára vagy kulcstartóra.

Az említettek mellett egy fényképes gránitlap, falióra vagy párna is jó döntés lehet. Olyan képet érdemes választani, amely egy felejthetetlen pillanatban készült, amire a pár mindkét tagjának öröm visszaemlékezni. Szóval nem kell a legdrágább ajándékot beszerezni, a figyelem és egy kisebb meglepetés a legjobb választás Valentin-napra.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.