Írd be, mit keresel:

Egy alternatív terápiás módszer, ami segíthet az ADHD kezelésében

Az orvostudomány folyamatos fejlődésével számtalan olyan rendellenességre, betegségre derül fény, mellyel kapcsolatban korábban még a szakértők is csak sötétben tapogatóztak, de most már sokkal többet tudunk róluk, ezáltal a kezelési módszerekről is.
Cookta - 2024.02.16.
Egy alternatív terápiás módszer, ami segíthet az ADHD kezelésében

Ide tartozik az ADHD is, melyet pár évtizeddel ezelőtt még az orvosok sem ismertek, ma pedig már többféle hagyományos és alternatív kezelési módszere is rendelkezésre áll. Utóbbiak közé tartozik az Access Bars is, mely technikának az alapjai A végtelenbe és tovább tanfolyamai keretében is elsajátíthatóak Kántás Katától, aki nemcsak oktat, hanem maga is végez kezeléseket.

Röviden az ADHD-ról

Az ADHD betűszó az angol Attention Deficit Hyperactivity Disorder kifejezés rövidítése, amit magyarul figyelemhiányos hiperaktivitási zavarnak nevezünk. Ez voltaképpen egy neuropszichiátriai rendellenesség, legjellegzetesebb tünetei a szervezetlenség, figyelemhiány és a hiperaktivitás.

Sokan azt hiszik, hogy ez az állapot csak gyermekeket érinthet, de valójában sok felnőtt is küzd ADHD-val, csak ők ritkábban fordulnak orvoshoz a panaszaikkal.

Akit érint ez a rendellenesség, annak a mindennapos élet egyszerű velejárói is komoly kihívást jelentenek, nehezen tudnak például hosszabb időn keresztül egy dologra koncentrálni, szervezetten végezni a dolgukat, vagy sokáig egy helyben, nyugalomban ülni (például egy tanórán vagy előadáson.) Az impulzív, átgondolatlan cselekvések is jellemzőek rájuk.

Az ADHD kezelésére ma már vannak hatásos módszerek, alternatív terápiaként pedig érdemes kipróbálni az Access Barst is.

Hogyan segíthet az Access Bars kezelés?

Napjainkban egyre ismertebbé és népszerűbbé válik ez az energetikai terápia, sokan alkalmazzák például kiégés kezelésére, a munkahelyi vagy az iskolai teljesítmény javítására, de tanulmányok szerint az ADHD-seknél is előnyös változásokat figyeltek meg.

A kezelés segíthet helyreállítani az energetikai egyensúlyt és javítani az életminőséget. Az érintetteknek ugyanis általában problémát okoz az energia szabályozása, emellett túlzott aktivitás, szorongás és stressz is jelentkezhet náluk.

Az Access Bars oldja a blokkokat, segíti az energiaáramlást, emellett javíthat az idegrendszer egyensúlyán, csökkentheti a stresszt, segíthet ellazulni, kikapcsolni, mély relaxációs állapotba kerülni. Rendszeresen alkalmazva hozzájárulhat egy nyugodtabb, kiegyensúlyozott életvitelhez.

Mindenkinél működik?

Először is le kell szögezni, hogy ezek az alternatív kezelési módszerek nem helyettesítik a hagyományos orvosi terápiákat, de hatásosan kiegészíthetik azokat. Mivel minden szervezet és állapot egyedi, ezért a kezelés hatékonysága is egyénenként eltérő.

Épp ezért fontos, hogy a terápia személyre szabottan történjen, és előtte ajánlott konzultálni az illető kezelőorvosával, pszichológusával, hogy javasolják-e ezt a kiegészítő kezelési formát.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.