Írd be, mit keresel:

Praktikus és dekoratív megoldás a medencék fedésére

Egy kerti medence óriási öröm, hiszen otthonunkban élvezhetjük a strandolás valamennyi előnyét hátrányok nélkül, különösen akkor, ha elegáns és egyben praktikus polikarbonát tetővel látjuk el.
Cookta - 2024.02.16.
Praktikus és dekoratív megoldás a medencék fedésére

Az eltolható szerkezet könnyen mozgatható, minden időben biztonságos, emellett esztétikus, ráadásul többféle típusban, szinte bármilyen méretű és alakú süllyesztett medencére akár utólag is rendelhető. A cikkben szó lesz arról, hogy miért praktikus tetővel ellátni a kerti medencét, milyen előnyöket kínál, miért éri meg beruházni rá.

Élvezd a strandolást saját medencében!

A forró nyári napokon tömegek indulnak hűsölni a vízpartokra, így ha Te is csatlakozol, de későn érkezel, sokszor még a törölközőnek sem marad hely a fűben, nem beszélve arról, hogy a medencékben sem lehet mozdulni. Egy saját kerti medencével mindez elkerülhető, és a karbantartás is gyerekjáték, ha tetővel látod el, de hogy ez mennyibe kerül, megtudhatod, ha árajánlatot kérsz a Polikingtől

Egy süllyesztett uszoda valódi luxus, az ára is ennek megfelelő, de ha már ezt sikerült kigazdálkodni, nem érdemes a fedés árát megspórolni, ugyanis jó néhány, a használatot befolyásoló kellemetlenségtől kímélheted meg magad! És ha a megtérülést számolod, akkor is pozitív, ugyanis általa akár 2-3 hónappal is meghosszabbítható a fürdési szezon. De vannak még egyéb előnyei is. 

Hideg és koszos víz? Felejtsd el!

Bár lehet, hogy elsőre ágálsz ellene, hiszen a filmekben látott nyitott, tető nélküli medencét szeretnéd a kertedben is viszontlátni, azonban tisztában kell lenned azzal, hogy a hazai éghajlat nem kedvez ennek. Sokkal jobban jársz, ha lefeded.

A polikarbonát fedések rengeteg előnyt nyújtanak, növelik a medencék esztétikai és élvezeti értékét, egyszerűbbé és olcsóbbá teszik a vízkezelést. Átengedik a napfényt, ezáltal az felmelegíti a vizet, továbbá megakadályozzák az éjszakai párolgást, így a víz nem hűl le, kellemes lesz másnap reggel is megmártózni benne.

Az algásodást is elfelejtheted, a víz nem zöldül, nem büdösödik be. De ha ezek az előnyök nem győztek meg, az biztos hatásos érv lesz, hogy távol tartja a szennyeződések 95%-át. Viszlát vízbe hulló falevelek és egyéb, a fürdés élményét zavaró piszok! A víz karbantartása is könnyebbé válik, kevesebb időt és vegyszert igényel. 

Korszerű és dekoratív eltolható medencetetők

Eltolható medencefedés szinte bármilyen méretű és formájú süllyesztett medencére rendelhető, ugyanis egyedi gyártásban készül. Egyetlen feltétel, hogy a fedés alapjául szolgáló felületnek egysíkúnak és vízszintesnek kell lennie, megfelelő teherbírással kell rendelkeznie. 

Számos típus közül választhatunk, lehet íves vagy modern, környezetbe jobban illő szögletes, szuper alacsony, alacsony, középmagas vagy magas, mindegyik extra erős alumínium vázra készül cellás vagy üvegszerű polikarbonát fedéssel.

Egyes típusok esetében elegendő hely áll rendelkezésre, így a medence a tető zárt állapotában is használható. Válaszd a polikarbonát medencetetőt, és élvezd a kristálytiszta vizet!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.