Írd be, mit keresel:

Egy rendkívül hasznos női kellék

Hölgyként mindig nyitottak vagyunk az újdonságokra, és előszeretettel szerzünk be olyan termékeket, amelyek sokoldalúak és többféleképpen használhatóak. Most megismerkedhetsz egy olyan eszközzel, mely jelentősen feldobhatja a mindennapokat.
Cookta - 2024.03.19.
Egy rendkívül hasznos női kellék

Egy apróság az egészségedért

Az egészségünk védelme érdekében hajlandóak vagyunk rengeteg praktikát bevetni, de előfordulhat, hogy nem tudunk mindig azokról a lehetőségről, amelyek nagyban hozzájárulhatnak a kiegyensúlyozott női léthez. A Szexaruhaz.hu Szexshop hölgyeknek szánt kellékei kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy közelebb kerüljünk ehhez a témához, és segítsenek jobban megismerkedni a saját testünkkel. 

Továbbra is tapasztalható, hogy nem megfelelő az edukáció mértéke a testiség és intimitás témakörében, ezzel pedig fel kell venni a harcot. 

Az egyik olyan kellék, amely nagyban javíthat akár az életminőségünkön is, a gésagolyó. Ennek az apró terméknek az alkalmazása erősíti a medencefenék izmait, ezáltal javulhat a hólyag szabályozása. Továbbá csökkentheti az inkontinencia kialakulásának valószínűségét, a szülésre való felkészítésben is jól jöhet, illetve megelőzheti a hüvelysüllyedést. Na meg persze teljesebb élményt ígér a hálószobai attrakciók alatt is. 

Kinek ajánlott a használata?

Alapvetően azt mondhatjuk, hogy mindenki életébe beilleszthető a kellék használata. Ideje megismertetni minél több hölggyel, hiszen az említett egészségügyi előnyei mellett a szexuális élet kiteljesítésében is remek alternatívaként szolgál.

Fontos kiemelni, hogy a hüvely izmainak edzése sokkal rugalmasabbá teheti a vagina falát. Léteznek olyan módszerek is, melyek tudatos és rendszeres gyakorlása az intim testrész szűkítésében válhat hasznunkra. Bárhogy is alkalmazzuk, bizonyára érezni fogjuk a pozitív hatásait az együttlétek során is.

Azt mindenképp tartsuk szem előtt, hogy várandós hölgyek vagy azok, akik pár hete hozták csak világra gyermeküket, konzultáljanak egy szakorvossal vagy szexuális egészségügyi szakemberrel az alkalmazást illetően. Ez igaz azokra a személyekre is, akik esetleg endometriózissal, kismedencei fájdalommal vagy egyéb hüvelyi betegséggel küzdenek.

Néhány tipp a választáshoz

Amennyiben azon gondolkodsz, hogy most szerezd be az első gésagolyódat, a javaslatok alapján célszerű nagyobb méretű kellékkel kezdeni. Ez azért is ajánlott, mert így könnyebben tudod elsajátítani a gyakorlatok helyes kivitelezését. 

Hiába tűnik egyszerűnek a feladat, komoly izommunkát igényel, és trükkösebb lehet a megvalósítás, mint azt először sejtetted. Ahogy egyre tapasztaltabbá válsz, nézelődhetsz kisebb méretű eszközök között, vagy olyat is vásárolhatsz, amely vibrációs funkciókkal van ellátva. Mindig tájékozódj a termék összetételéről az allergiás reakciók elkerülése érdekében!

Ha felkeltette az érdeklődésedet a gésagolyó, és szívesen megismerkednél a használatával, nézz körül a piacon! Biztosan megtalálod a számodra megfelelő darabot.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.