Írd be, mit keresel:

Mit érdemes tudni a beltéri vagy kültéri banner állvány vásárlása előtt?

Legyen szó bármilyen reklámeszközről is, nagyon meg kell nézni, végig kell gondolni, hogy pontosan mire is van szükségünk, hiszen a kínálat valóban rendkívül széles, és ahhoz, hogy minden igényünk teljesüljön, alaposan utána kell nézni a rendelkezésre álló opcióknak.
Cookta - 2024.04.17.
Mit érdemes tudni a beltéri vagy kültéri banner állvány vásárlása előtt?

Nincs ez másként az oly népszerű, a Reklámeszköz.hu-nál is kapható banner reklámállványok esetében sem, amelyek akár bel-, akár kültéri használatra alkalmasak – természetesen az igények függvényében.

Milyen banner állvány használható beltéren?

A következő két fajta banner állvány közül lehet választani:

  • X banner rendszerű állványok: A nyomatot a négy sarkon elhelyezett gyűrű vagy ringli tartja meg, innen ered az elnevezés is. A stabil tartásért a két fix láb mellett a hátra csúsztatható láb felel. A nyomat vékony molinó anyag, PVC-ből készült, vízálló és meglehetősen strapabíró.
  • L banner állványok: Ezeknél a termékeknél a be- és kipattintható sínek rögzítik a nyomatot, a stabilitásról pedig az alsó lábra középen hozzácsatolt hátsó láb gondoskodik. Ennél a típusnál van a legnagyobb választási lehetőség, ami a nyomat anyagát illeti, így ha szeretnénk variálni, akkor mindenképpen érdemes ebben az opcióban gondolkodni.

A kültéri megoldások sem maradnak el!

Persze könnyen előfordulhat, hogy nem indoor alkalmazás a cél, erre is van a fent említett cég kínálatában megoldás:

  • Kültéri banner állvány: Ez gyakorlatilag nem más, mint egy X banner állvány, amelyben a nyomat PVC anyagból készült, illetve egy vízzel tölthető talp gondoskodik arról, hogy az időjárás viszontagságaival dacolva állva maradjon a reklámeszköz, betöltve ezzel a funkcióját.
  • Kétoldalas textil banner: a nevéből adódóan textilből készült terméket egy csővázas állványra kell felülről rácsúsztatni. A textilnyomat kétoldalas, illetve három oldalon varrott (fent és a két szélső oldalon), így értelemszerűen felülről kell rácsúsztatni az anyagot az állványra. Maga az anyag egy kicsivel kisebb, mint az állvány, és mindez azért van, hogy szépen megfeszüljön a nyomat.

Amint az látható, bőven van mozgástér, akár a beltéri, akár a kültéri használatot tekintjük, de persze belátjuk, hogy a bőség zavara néha meglehetősen kínzó tud lenni…

Nehéz a döntés?

Annyiféle reklámeszköz áll a rendelkezésünkre, hogy sokszor valóban nagyon nehéz a döntés akár csak abban a kérdésben is, hogy roll-up vagy hagyományos banner állványt válasszunk.

A Reklámeszköz.hu oldalán szerencsére nem csupán a termékeket lehet megvenni, hanem számtalan hasznos információhoz is juthatunk, összehasonlítások, összefoglaló videók és használati útmutatók tömkelege vár ránk, így még ha nincs is csapat mögöttünk és csak egyedül dolgozunk, akkor sem érezzük azt, hogy magunkra hagytak minket egy ekkora feladattal.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.