Írd be, mit keresel:

Téged is inspirálnak a könyvek?

Ezer oka lehet annak, amiért az ember könyvet vesz a kezébe. Informálódni, inspirálódni szeretne, kiszakadni a hétköznapokból, megoldást találni egy-egy égető problémára, esetleg legalább a fantázia szintjén megvalósítani azt.
Cookta - 2024.06.29.
Téged is inspirálnak a könyvek?

Néhány évvel ezelőtt futótűzként terjedt el a híroldalakon egy sikerkönyv híre, ami nők millióit ejtette rabul, az emberek legnagyobb döbbenetére. Ez a könyv ugyanis a BDSM-et tette népszerűvé, sőt egyenesen vonzóvá. Ha elolvasod A szürke ötven árnyalatát, és megjön a kedved egy kis bondage szexhez, akkor az Erotikashow.hu BDSM részlegén megtalálsz majd hozzá mindent. Hogy mire is lesz szükséged, ennek járunk ma utána.

Mi is az a bondage?

A kötözős szex nem újdonság, hiszen az embert már gyakorlatilag ősidők óta izgatja a domináns és alárendelt szerepek kombinációja. Ékes példája ennek a fentebb említett könyv, amely cseppet sem romantikus oldaláról fogja meg az intim együttléteket. Mégis nők milliói kattantak rá, és szerettek bele a férfi főszereplőbe.

A bondage szex során ugyanis az egyik fél teljesen kiszolgáltatottá válik a másik félnek, aki természetesen ezzel nem visszaél, hanem csakis arra használja fel, hogy a másiknak gyönyört okozzon.

Ezt teheti teljes vagy részleges módon, hiszen mindkét fajtához szép számmal kaphatóak eszközök. Ne feledjük, hogy ez azért nem feltétlenül jár fájdalommal, sokkal inkább a szabadság korlátozása a hangsúlyos.

A teljes bondage-hoz használhatsz kötelet, kötözőrudat vagy akár komplett ágyhoz kötöző szettet is, míg a részleges verziót választva bilincs, szájpecek, nyakörv áll a rendelkezésedre.

Kezdők használhatnak paskolókat, szemtakarókat, nyakörvet, pálcát vagy korbácsot, haladóbbak a szájpecek vagy a mellbimbócsipesz bevetését is fontolóra vehetik, az igazán profik pedig akár egy komplett szexjátszószobát is berendezhetnek maguknak.

Ne érezd magad rosszul azért, mert izgat!

Sokan még maguknak is félnek bevallani, hogy nekik ez a fajta szexuális együttlét bizony nagyon tetszik, és rendkívül izgatónak találják a kiszolgáltatottságot. Pedig ahogy fentebb is említettük, nem új keletű a szexualitásnak ezen válfaja, így mindenképpen azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy engedjen a legbelső vágyainak.

Fő a biztonság!

A téma kapcsán nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a biztonság és a konszenzus mindenek előtt kell, hogy álljon.

Vagyis csak akkor szabad belevágni, ha mindkét fél egyöntetűen szeretné azt, és ha az Erotikashow.hu felnőtt játékszereinek kínálatát pásztázva már annyira tűzbe jönnek, hogy még a gyors kiszállítást is nehezükre esik kivárni.

Ezzel együtt jó, ha előre tisztázzátok, hogy kinek mi fér bele, sőt, a BDSM kapcsán oly közismert biztonsági jelszó használatát is bevezethetitek a félreértések elkerülése végett. Ha mindenre így felkészültök, egészen biztosan fantasztikus élményben lesz részetek.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.