Írd be, mit keresel:

Nyári viselet a streetwear trendet követők számára

A streetwear, azaz az utcai viselet még a ‘70-es évek végén, a ‘80-as évek elején született meg az USA-ban, azon belül New Yorkban. A gyökerei a surf és a skate kultúrához köthetőek, de sok benne a hip-hop zenei stílushoz köthető elem is. Sosem ment ki a divatból, hiszen lényegében az utcai kultúrából táplálkozik, ami folyamatosan változik, átalakulóban van, tükrözve ezzel a városi életstílust. Az önkifejezés és a közösségi hovatartozás egyre fontosabbá vált, amit csak ezekkel a ruhákkal és sneakerekkel tudunk megmutatni.
Cookta - 2024.07.01.
Nyári viselet a streetwear trendet követők számára

A stílus az évek során globálissá nőtte ki magát, ami manapság már számos fiatalt inspirál.

A legjellegzetesebb ruhadarabok és kiegészítők

A True to Sole yeezy kollekciója az egyik legnépszerűbb ezen a piacon. Az egyedi, különleges, folyamatosan új színállásokban megjelenő lépők segítenek abban, hogy mindenki megtalálja magának azt a surranót, amiben jól érzi magát a hétköznapokban. Nyáron persze jobb érzés, ha az adott cipő nem túl vastag és jól szellőzik, így erre az időszakra érdemesebb a lazább, rövid szárú változatokat keresni.

Emellett ide sorolhatjuk a pólókat, amelyek alapdarabnak számítanak az egyszínű, esetleg grafikával díszített változataival. Gyakran olyan üzeneteket viselnek, amelyekkel bárki azonosulni tud. A túlméretezett szabású ruhák a divat alappilléreinek számítanak, az utóbbi években szinte minden fiatal ilyenekben járja az utcákat.

Ami a hoodie-kat illeti, a kapucnis pulóvereket a kényelem és stílus jellemzi, sokszor nagy méretű logóval látják el őket, valamint grafikai elemekkel díszítik azokat. Az oversized szabású modellek pedig pillanatok alatt elkelnek, hiszen kiváló választások fesztiválokra, hűvösebb nyári estékre.

Kiegészítők, amikre nyáron is szükség lesz

Nem maradhatnak ki a felsorolásból a baseball sapkák, a mutatós zoknik, a cipőfűzők, valamint a kulcstartók sem. Ha pedig gondoskodni szeretnénk a kedvenc sneakerünkről, akkor ne feledkezzünk meg a tisztító- és ápolószerekről sem, amelyekkel még egy fehér lépő is új fényében tündökölhet.

Mi jellemzi az idei trendeket?

A legfontosabb az önkifejezés, hiszen a streetwear lényege, hogy lehetőséget ad a viselőjének, hogy végre kifejezhesse az életstílusát, az egyéniségét, a jellemét. Teret ad az exkluzivitásnak, hiszen a limitált kiadások és a márkák közötti kollaborációk tovább növelhetik a streetwear darabok vonzerejét. Idén nyáron trendi marad a közösségi érzet, így a hasonló érdeklődésű emberek megoszthatják egymással a szenvedélyüket és a stílusukat.

Yeezy Slide és Foam Runner a nyárra

Két fontos darabról kell még szót ejteni, ezek a Yeezy Slide és a Foam Runner. Ezen a nyáron csak akkor maradhat valaki stílusos és trendi, ha ezekből választ egy különleges színállást. 

A Foam különlegessége a robusztus formája és a klasszikus színei, amely a talpon is visszaköszön. A színei mellett a különleges anyaga teszi őket annyira különlegessé. A sneaker minden része EVA anyagból készült, jól passzol bármilyen monokróm outfithez.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.