Írd be, mit keresel:

Milyen csomagolást válasszunk, ha élelmiszerekkel dolgozunk?

Manapság már nem elegendő az, hogy isteni finom termékeket állítsunk elő – legyen az akár péksütemény, cukrászati termék vagy akár bármilyen étel. Természetesen ez is rengeteget nyom a latban a siker elérésében, ugyanakkor a termékek csomagolása legalább hasonló jelentőséggel bír, és ennek több oka is van.
Cookta - 2025.05.24.
Milyen csomagolást válasszunk, ha élelmiszerekkel dolgozunk?

Mai cikkünkben éppen ezért egy olyan lehetőséget kívánunk bemutatni, amelyet minden olyan tulajdonosnak vagy cégvezetőnek ismernie kell, akik a gasztronómiai, élelmiszeripari szektorban szolgálják ki a vásárlói igényeket.

Miért nem mindegy a csomagolás?

Ha megkérdeznénk a PoliCell Kft. fenntartható csomagolóanyagokat gyártó vállalkozás vezetőit és alkalmazottait, ők egészen biztosan rengeteg érvet tudnának felsorakoztatni a címben feltett kérdésre. Csaknem 40 éves tapasztalattal a hátuk mögött a csomagolástechnika minden apró csínja-bínja a kisujjukban van, és nem haboznak ezt a tudást az emberek szolgálatába állítani.

Ők is folyamatosan hangsúlyozzák, hogy az ügyfél- vagy vásárlói élmény megalapozását már a csomagolásnál kell elkezdeni. Ha az esztétikus és praktikus, az jó. Azonban még jobb, ha ökologikus is, hiszen egyrészt a szánkba kerülő ételeket nagyon nem mindegy, hogy milyen csomagolásba bújtatjuk, illetve a bolygónk jövője is múlik azon, hogy mi a jelenben mennyire vesszük komolyan a fenntartható megoldások jelentőségét.

Egy környezetbarát megoldás: a BOPP termékek kínálata

Ez az anyag többféle szempontból is ideális csomagolóanyag a gasztronómia terén.

  • Többféle változata létezik, és a teljesség igénye nélkül meg is említünk néhányat: létezik elől- vagy felültöltős, ragasztócsíkos, perforált és lyukasztott.
  • Teljesen víztiszta, áttetsző, így nem vonja el a figyelmet a belé csomagolt étel gusztusosságáról.
  • Íz- és szagmentes, kiválóan ellenáll a hidegnek.
  • Nagy szilárdságú, nem szakad egykönnyen.
  • Az egészségre teljesen ártalmatlan, így bátran érintkezhet élelmiszerekkel.

A siker kulcsa a komplex gondolkodásban és a megújulásban rejlik!

Amikor céget alapítunk, akkor egészen biztosan csak kevesebb faktort veszünk számításba, mint amennyi igazából hatást fog gyakorolni arra, hogy mennyire leszünk sikeresek és etikusak.

Természetesen rettenetesen fontos az, hogy kiváló minőségű termékünk legyen, illetve az, hogy törekedjünk a minél magasabb színvonalú ügyfélélmény megteremtésében. Azonban mindehhez az kell, hogy komplexen, egészben lássuk a dolgokat, számításba vegyünk minden lényeges faktort – többek között a csomagolástechnika kiválasztása során is, illetve hogy törekedjünk mindig arra, hogy a technológia vívmányait a saját oldalunkra állítsuk.

Ha ugyanis képesek vagyunk folyamatosan megújulni, a PoliCell Kft. egyre zöldebb termékeit használni a csomagolási folyamataink során, akkor azzal nem csupán mi és a cégünk, hanem a környezetünk is jól jár.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.