Írd be, mit keresel:

Indul a tavaszi piknikszezon – ezen a hétvégén Etyeken!

Tavasz, zene, finom falatok és illatos borok – a legjobb, ami egy áprilisi hétvégén történhet! Sok jókedvű ember, vidám gyerekek és izgalmas programok – a Tavaszi Etyeki Pikniken, április 9-én és 10-én!

Az Etyeki Piknikek rendkívül népszerűek, most már szinte minden évszakban megrendezik, a tavaszi esemény pedig – a korábbi években tapasztalt rendkívüli érdeklődés és látogatottság miatt – idén már kétnapos lesz. Házias ízekkel, helyi fogásokkal – húsgombócos paraszt csorbával, cipóban tálalt krumplilevessel, császármorzsával, tavaszi babgulyással, obatzterrel, házi rétesekkel, pogácsákkal várják a helyiek a vendégeket, az italokról az etyeki pincék és a Gasztrosétányra érkező vendégborászok gondoskodnak jobbnál jobb borokkal. Idén is lesz a hagyományok szerint főzőverseny azoknak, akik a saját tudományukat is szeretnék próbára tenni.

Cookta - 2016.04.08.
Indul a tavaszi piknikszezon – ezen a hétvégén Etyeken!

Forrás:
iStock

A pincéknél kóstolható finomságokról itt >>

A programokról és részletekről itt >>

Akik komolyan veszik a borokat, részt vehetnek a Piknik Borkollégium ingyenes tréningjén, ahol 4 alapvető borstílussal és a kóstolás alapjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők, akik pedig szórakozni, lazulni, kikapcsolódni vágynak, a különféle zenei programokat élvezhetik. „Szívet vidámító kedvenc muzsikáink, gondot űző legszebb táncaink a Kárpát-medencéből. Közös ének és tánc, legyen tavasz a szívekben is!” – ezzel a mottóval készülnek a Fonó présház fellépői, Berecz István és a Góbé zenekar, a Poros zenekar és a Buda Folklór Kamaratársulat.

További részletek az esemény Facebook-oldalán >>

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.