Írd be, mit keresel:

Milkshake recept – avagy egy nagy pohár boldogság

Beköszöntött a jó idő, ilyenkor nincs is jobb, mint enni egy fagyit a napsütésben, vagy kávézni a szabad levegőn. De ha még ennél is szuperebb és üdítőbb finomságokra vágynánk, kombináljuk össze ezt a kettőt, és készítsünk egy jó jegeskávét az alábbi videó alapján - ami igazából már nem is jegeskávé, hanem sokkal inkább milkshake!

Hozzávalók

  • 1,75 csésze vanília fagylalt
  • 30 ml kávé
  • 30 ml teljes tej
  • 1,25 teáskanál őrölt kávé
  • 1 csipet tengeri só
Cookta - 2016.05.19.
Milkshake recept – avagy egy nagy pohár boldogság

Ha nem lenne otthon kavéfőző, akkor se essünk kétségbe. Készítsünk egy erős instant kávét, és használjuk azt. A hozzávalókat csak dobáljuk be a turmixgépbe, majd töltsük át poharakba, kedvünk szerint turbózzuk fel tejszínhabbal, kakaóporral vagy egy kevés mézzel.

(Fotó: Mackenzie Mollo)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.