Írd be, mit keresel:

Hipnotikus ételek a szivárvány jegyében

Úgy tűnik, a szivárványos ételek trendje nemhogy leáldozóban van, hanem újabb és újabb őrületes harapnivalók mutatkoznak meg csupa szín „köntösökben”. A bagelek, sütemények és grillezett sajtok után már a szusikat is megfertőzték.

Míg nekünk a szusiról a természetesség, a tiszta ételek és a naturális ízek jutnak az eszünkbe, nagyon meghökkentő párost alkotnak ennyi festékpigmenttel. Mégis valahol lenyűgözőnek találjuk. Sőt jóval lenyűgözőbbnek korábbi társainál.

Mivel a szusi feltekerve készül, így a különböző színű rizscsíkok végül egy komplett színkavalkádot alkotnak, amitől hihetetlenül hipnotikus lesz a végeredmény.

Az Elsa's Wholesome Life bloggere is készített pár ilyen izgalmas szusit – ahogy a nevében is benne van –, ő is az egészséges ételek híve, így a rizst is csak kurkumával, matchaporral, cukorrépaporral és még sok egyéb természetes színezékkel festi. Szép is, természetes is, így több pontot is a számlájára írunk!

Hogy a többiek, akiknek szintén megtekinthetjük a szusicsodáit az Instagramon, miből készítik, azt nem tudjuk, mindenesetre érdemes végignézni őket.

Cookta - 2016.05.20.
Hipnotikus ételek a szivárvány jegyében

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.