Írd be, mit keresel:

Hallottatok már a szusifánkról?

A fánk egy olyan édesség, amit sosem lehet megunni, különböző töltelékek, díszítések, mázak teszik ellenállhatatlanná a kis tésztagyűrűket. De mostantól már nem csak édes formában kapható: megérkezett a szusifánk.

Cookta - 2016.06.17.
Hallottatok már a szusifánkról?

Nem tagadjuk, mi még soha nem hallottunk erről korábban, amíg a Vous magazin hírt nem adott erről az új őrületről:

A halimádóknak kedvez a legújabb fánkőrület, megérkezett a ugyanis a szusiból készült édesség fánk. Pillanatok alatt kész, sőt, receptje hasonlóan egyszerű, mint a szusié, csupán annyiban különbözik, hogy fánk formájúvá alakítják az elkészült finomságot – írja a Bustle. Ha ti azonban mégis a hagyományos fánkoknál maradnátok, akkor próbáljátok ki ezeket a csodálatos galaxisfánkokat.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.