Írd be, mit keresel:

Tipp: így lesz egyből kanalazható a mélyhűtőből kivett fagylalt

Ott lapul egy doboz fagyi a mélyhűtőben, de nem bírunk várni addig, amíg annyira felolvad, hogy kanalazható legyen? Persze felmelegíthetünk egy kést vagy kanalat forró vízben, ami megkönnyíti a porciózást, de most elárulunk egy trükköt, amiről ha előre gondoskodunk, mindig kanalazható fagylaltunk lesz, közvetlenül a fagyasztóból!

Cookta - 2016.07.06.
Tipp: így lesz egyből kanalazható a mélyhűtőből kivett fagylalt

Amire szükségünk lesz

  • egy doboz fagylalt
  • fagyasztózacskó
A leggyorsabb eperfagyi

A leggyorsabb eperfagyi
Forrás:
Cookta

Mielőtt a fagyit a mélyhűtőbe tennénk, dobozostul tegyük bele a zacskóba úgy, hogy a lehető legtöbb levegőt kiszorítjuk a zsákból, majd szorosan lezárjuk. 

A műanyag zacskó megakadályozza, hogy a dobozt körülvevő hideg levegő túlságosan lehűtse a fagyit – írja a PureWow –, még azt is hozzáteszik, hogy őket tulajdonképpen nem is érdekli a miért, mármint, hogy miért is működik ez a technika, csak az, hogy valóban működik! 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.