Írd be, mit keresel:

Ehető drágakövek – avagy ilyen egy igazán szép esküvői torta

Rachael Teufel – a Intricate Icings Cake Design tulajdonosa – elképesztően élethű „drágakő” tortákat hoz létre. Rachael a Geode névre hallgató esküvői tortákat több órán át tervezi, ezután pedig akár 16 órán keresztül is készíthetik az egyes darabokat. 

Cookta - 2016.07.14.
Ehető drágakövek – avagy ilyen egy igazán szép esküvői torta

A torták kristálycukor és úgynevezett rock-cukorka keverékéből állnak, és természetesen több színben készülnek. A sütemény maga csokoládétorta, amelyet fehér fondant-tal borítanak be.

Objektum doboz

Habár itthon még nem juthatunk hozzá ezekhez az álomszép alkotásokhoz, biztosak vagyunk benne, hogy egy új trend van kialakulóban. Így biztosan lesznek olyan cukrászok, akiket megihletnek ezek a torták, hiszen már most rengeteg képet találtunk hasonló tortákról az Instagramon.

Sőt, egy szuper magyar példába is botlottunk, amelyet Az én tortám készített. Nézzétek csak!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek lenne szívetek felvágni?

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.