Írd be, mit keresel:

Ezentúl így fogjuk felvágni a citromot és a lime-ot!

A popsugar.com egyik olvasója fotóval bizonyítja, hogy egy speciális vágástechnikával akár háromszor annyi gyümölcslevet nyerhetünk ki a lime-ból. Mi hiszünk neki.

Cookta - 2016.09.20.
Ezentúl így fogjuk felvágni a citromot és a lime-ot!

Reddit nevű felhasználójuk azt írta a szerkesztőségnek, hogy a kísérlet végül is bevált, és azt mondja, ő biztos nem fog visszatérni a klasszikus módszerhez, amikor csupán kettébe vágjuk a lime-ot. Az alábbi fotó alapján négy részre kell vágni úgy, hogy közben egyben kell hagynunk a középső részt. Így hozzáférünk ahhoz a részhez is, amelyhez a másik vágástechnikával nem férnénk hozzá. Így háromszor annyi gyümölcsléhez jutunk.

A Popsugar olvasója szerint ha így vágjuk fel a gyümölcsöt, akkor jóval több levet nyerünk ki belőle.

A Popsugar olvasója szerint ha így vágjuk fel a gyümölcsöt, akkor jóval több gyümölcslevet nyerünk ki belőle.
Forrás:
instagram/popsugar

Persze nem csak a Popsugar olvasóját érdekli, hogyan nyerhetnénk ki minél több levet ebből az egyébként igen drága gyümölcsből. A YouTube-on is rendre jelennek meg újabbnál újabb módszerek, amikkel állítólag az utolsó csepp lime-levet is ki tudjuk nyerni. Ebben a videóban például egy másik vágásmódszert találunk.

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.