Írd be, mit keresel:

Egészséges egyéjszakás finomság reggelire – a tudatosság jegyében

Egyéjszakás finomság vagy trendi reggeli, amit hoztam: az alapanyagokat csak össze kell dobni egy üvegben, összerázni, a hűtőben magától elkészül az egészséges reggelink.

Cookta - 2016.10.17.
Egészséges egyéjszakás finomság reggelire – a tudatosság jegyében

Egyszerű, egészséges és finom, amivel nemcsak magunknak, de a környezetünknek is jót teszünk, amennyiben tudatosan válogatjuk meg az alapanyagokat. Ha odafigyelünk, és végiggondolunk néhány alapszabályt, nemcsak az egészségünkért, hanem a természetért, környezetünkért is tehetünk! Részletek és recept a videóban!

Objektum doboz

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.