Írd be, mit keresel:

Sütőtökös turmix selymesen, fűszeresen

Igazi lélekmelegítő italt hoztam, ami akár desszertnek is beillik egy hűvösebb napon, de ihatjuk kávé, tea, forró csoki helyett, ha valamilyen meleg italra vágyunk. Nagyon krémes és finoman fűszeres, téli hangulatjavítónak is tökéletes színével és illatával.

Cookta - 2016.11.27.
Sütőtökös turmix selymesen, fűszeresen

Sült sütőtök, édesítőnek banán és datolya, tej az alapja ennek az izgalmas turmixnak, amit fűszerek tesznek ellenállhatatlanul finommá. Tej helyett laktózérzékenyek vagy vegánok nyugodtan használjanak gabonatejet vagy mandulatejet, csak az a fontos, hogy meleg legyen!

Objektum doboz

A turmixhoz maradék sült sütőtököt is használhatunk, ha például sütőtökös pitét készítünk, tegyünk félre egy keveset a tökből ehhez a finom italhoz.

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, ráadásul nem feltétlenül jár lemondással, de az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Megnézem >>

Megnézem >>
Forrás:
Alexandra.hu

Ez is érdekelhet: Gyümölcsös italok

Felfrissülésre vágyóknak

A könyv száznál is több finom és egészséges italt tartalmaz, amelyek friss zöldségekből és gyümölcsökből készülnek mesterséges aromák és adalékanyagok nélkül.

Bármilyen alkalomra találunk benne megfelelő italt: a limonádétól kezdve a jegesteán, smoothie-n, zöldséges italon, shake-en keresztül a bólékig és koktélokig. Először mindig az alkoholmentes változattal ismerkedünk meg, utána pedig ki-ki kedve szerint keverhet bele egy kis alkoholt.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.