Írd be, mit keresel:

Ezek a torták meghódították a világot, és nem véletlenül

Finom tortát sütni sokan tudnak, de szépen dekorálni már kevesebben. De olyan tortákat sütni, amelyek megszólalásig hasonlítanak egy meseszép sziklakertre vagy virágcsokorra, az már igazán ritka, és valódi szenvedély kell hozzá. Lessétek meg az indonéz Iven Kawi káprázatos tortáit, egyszerűen fantasztikusak!

Cookta - 2017.12.18.
Ezek a torták meghódították a világot, és nem véletlenül

A hihetetlen kreativitással és kézügyességgel rendelkező indonéz lány édesanyjától és nagymamájától tanult meg sütni, elsőként klasszikus indonéz recepteket, de amikor rájött, hogy szenvedélyesen szereti a tortákat, sütiket, kekszeket, tanfolyamokat és iskolákat végzett, hogy kitanulhassa a cukrászat csínyját-bínját. Amikor testvére iskolai karácsonyi vásárán olyan hatalmas sikere volt a dekorált kekszeinek, hogy pillanatok alatt elfogyott, és a következő évben előrendeléseket kapott, akkor felbátorodott, és férjével 2014 januárjában belefogtak saját vállalkozásukba.

Forrás:
Instagram

Iven Kawi – az Instán Ivenoven 🙂 néven találjátok – akkor még csak hetente 2 tortát tudott készíteni, hiszen nagyon aprólékos munkával és sok alapanyaggal készülnek ezek a fantasztikus kreációk. Ahogy jött a rutin, úgy növekedett a torták száma, de az igény sokkal nagyobb volt, így elkezdett csapatot építeni és embereket kiképezni, és mára már 14 fős női csapattal két helyszínen készítik a mesebeli tortákat és süteményeket, napi 30 tortát Jakartában és 10 másikat Surabayában, mellé muffinokat, kekszeket, és nem csak virágos változatban. Ma már kurzusokat tart Európában és Amerikában is, elképesztő tortáit mindenhol imádják. Mindezt úgy, hogy két gyereket is nevel, a mai napig maga vásárol és főz, és imádja azt, amit csinál – de ez elég jól látszik a tortáin.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.