Írd be, mit keresel:

A leggyönyörűbb torták, amelyek megbabonáznak

Vannak a szép, az álomszép és a gyönyörű torták, de olyat, amiről nem tudjuk levenni a szemünket, ritkán látunk. Most egy fiatal cukrászlány egészen lélegzetelállító desszertjeire bukkantunk, elképesztő a kreativitása!

Cookta - 2018.02.05.
A leggyönyörűbb torták, amelyek megbabonáznak

Adi Klinghofer mindene a sütés és a díszítés, elképesztően kifinomult ünnepi, elsősorban születésnapi tortákra specializálta magát, ezek a különlegességek pedig a leggyakrabban évszámot vagy az ünnepelt nevének betűit formázzák. A virágokkal, habcsókokkal, macaronokkal és gyümölcsökkel megpakolt desszertek pedig egy alig 20 éves lánynak a kezeit és kreativitását dícsérik, és egy krémest vagy fánkot is olyan érzékien tud tálalni, hogy szavakat is nehéz találni rá. 

Ha valaki élőben szeretné megkóstolni, akkor elég messzire, egész Izraelig kell érte utaznia, de egy virtuális kóstolást is érdemes az Instagram-oldalán tenni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.