Írd be, mit keresel:

Esküvői tortatrendek – 2018-ban ezek lesznek a kedvelt irányok

Esküvői trendekről azért nehéz beszélni, mert mindenki szeretne egyedi és felejthetetlen, semmi máshoz nem hasonlító ünnepet kerekíteni, és a különleges esemény minden részletében tökéleteset átélni és nyújtani a vendégeknek. Mégis vannak irányok, amelyek népszerűbbek és felkapottak - 2018-ban ezek lesznek!

Cookta - 2018.03.20.
Esküvői tortatrendek – 2018-ban ezek lesznek a kedvelt irányok

Az agyondíszített, habos-babos torták ideje lejárt, az utóbbi években épp ellenkezőjére fordult az úgynevezett "naked cake", vagyis csupasz, meztelen, nagyon rusztikus torták irányába, de most ennek is vége. Az új irányok a fémes hatású, a geometriai és a barokkos-virágos torták. Mindegyikben rengeteg kreativitás és ötletesség rejlik, letisztult vagy épp burjánzó, de sokkal izgalmasabb, mint a puritán és pőre naked cake volt pár éve…

Barokkosan virágos torták

Az ünnep – és különösen az esküvő – nem képzelhető el virág nélkül, így a virágos változatok nagyon is hódítnak, de burjánzóan, rusztikusan, akár élő, akár ehető, az eredetihez megszólalásig hasonló ehető cukorvirágokkal.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Fémes, aranyos, ezüstös torták

Fémeket nem eszünk, de a csillogó, aranyos-ezüstös ragyogás nagyon ünnepi és elegáns, és az új technológiáknak köszönhetően a fémes fény már a tortákra is rávarázsolható. Elegáns, letisztult, szépséges – fehérrel kombinálva különösen.

Objektum doboz

Geometrikus hatású torták

Lehet kerek vagy szögletes, a lényeg, hogy a dekorációk is az egyszerű vonalakat kövessék, nagyon letisztult, modern, átgondolt, színekkel és ízekkel is játszik úgy, hogy a forma marad egyszerű, a hangsúly a kidolgozottságon, az ötleten és a minőségi alapanyagokon van.

Forrás:
Pinterest

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.